Jennifer Lopez și Ben Affleck, tatuaje de Valentine’s Day. Cum arată și ce simbolizează

De Oana Dinu, pe

Jennifer Lopez și Ben Affleck au celebrat primul Valentine’s Day în calitate de soț și soție. Cu această ocazie, starul pop a ales să împărtășească cu fanii săi o serie de fotografii care dezvăluie cum au ales să marcheze această zi specială.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au demonstrat încă o dată că își doresc ca dragostea lor să fie pentru totdeauna. De Valentine’s Day cei doi au făcut un gest extrem de romantic. În semn de iubire și fidelitate, cei doi s-au tatuat.

Ce tatuaje au ales Jennifer Lopez și Ben Affleck de Valentine’s Day

De Ziua Îndrăgostiților, Jennifer Lopez a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii surprinse alături de soțul ei, Ben Affleck. Printre acestea, vedeta a publicat și două imagini cu tatuajele pe care ea și actorul le poartă pe piele. Potrivit artistei, acestea sunt un simbol al „angajamentului” dintre ei.

„Angajament la infinit. O zi a îndrăgostiților fericită, dragostea mea”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor. Pe lângă mesaj, aceasta a pus și câteva etichete: #angajamentulesexy, #noiatunci, #noiacum, #euacum.

Tatuajul lui J. Lo este un simbol al infinitului, străpuns de săgeata lui Cupidon. Pe buclele lui par a fi scrise numele celor doi, Jennifer și Ben.

Citește și: Ben Affleck, „urecheat” la gala Premiilor Grammy. Ce discuție a avut cu Jennifer Lopez: „Încearcă să pari mai prietenos”/ VIDEO

Ben Affleck și-a făcut un tatuaj cu aceeași simbolistică. Acesta este format din două săgeți încrucișate care par a fi legate cu o sfoară, precum și inițialele lor. Literele se află de o parte și de alta a legăturii.

În colaj, cântăreața a inclus și o imagine în care ea și Ben Affleck par să recreeze o scenă iconică din videoclipul său „Jenny from the Block” din 2002. În acea imagine, actorul este văzut cu mâna pe faimosul posterior al soției sale, în timp ce aceasta zâmbește, potrivit People.

În semn de iubire, Jennifer Lopez a preluat numele lui Ben Affleck după căsătorie

Nu este prima oară când Jennifer Lopez susține că ea și Ben Affleck se iubesc cu adevărat și și-au jurat credință veșnică. Într-un interviu pentru revista Vogue, artista a mărturisit că după căsătorie a luat numele soțului ei.

„Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele mel legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. (…) Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie”, a explicat ea.

Citește și: Jennifer Lopez a suferit de stres post traumatic înainte de a se mărita cu Ben Affleck: „Nunta era atât de stresantă”

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022, într-o capelă din Las Vegas. La mai bine de o lună, cei doi și-au spus jurămintele în cadrul unui eveniment spectaculos care a avut loc pe proprietatea actorului de pe malul râului, lângă Savannah, statul Georgia, SUA.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter