Mister în jurul lui Jennifer Lopez. Postările artistei au dispărut, la câteva zile după ce s-a filmat în brațele lui Ben Affleck

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 16:21

Mister în jurul lui Jennifer Lopez. Postările de pe rețelele de socializare au dispărut, iar artista și-a înlocuit fotografia de profil cu o imagine neagră. Această schimbare vine la doar câteva zile după ce a postat un video în care îl îmbrățișa pe Ben Affleck.

După ce timp de 18 ani au stat separați, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat anul trecut, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pe rețelele de socializare, artista a încărcat un video emoționant alături de soțul ei.

Jennifer Lopez, în doliu pe rețelele de socializare

Cântăreața apare în brațele lui Ben și cu zâmbetul pe buze. „Am reușit! Am găsit persoana care mă face mai fericită ca niciodată”, este sunetul pe care Jennifer Lopez l-a folosit pentru filmarea în care apare alături de soțul ei.

@jlo

🍁🦃♥️

♬ original sound – martha.read

Postarea cântăreței a reușit să adune mai bine de 25 de milioane de vizualizări și peste 2,4 milioane de aprecieri. Filmarea a fost postată și pe TikTok, acolo unde vedeta a reușit să adune alte peste un milion de aprecieri și 11 milioane de vizualizări.

Mister în jurul lui Jennifer Lopez. Postările artistei au dispărut, la câteva zile după ce s-a filmat în brațele lui Ben Affleck
Jennifer Lopez, în doliu pe rețelele de socializare

După schimbarea fotografiilor de profil cu unele negre, fanii cântăreței nu au azitat să o asalteze cu comentarii. Pe Facebook, unul dintre urmăritorii ei a scris: „Ce s-a întâmplat? Sper că tu și familia ta minunată sunteți bine. Mă voi ruga pentru sănătatea și siguranța ta.”

JLo și Ben, din nou împreună, după aproape 20 de ani

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, s-a logodit din nou în luna aprilie cu Ben Affleck, cu trei ani mai mic. Cei doi au reluat legătura la începutul anului 2021, după aproape două decenii de la momentul în care au rupt planurile de nuntă. Cuplul, poreclit „Bennifer”, a început să se întâlnească la jumătatea anului 2002 şi s-a logodit ulterior. Actorul i-a oferit la acea vreme cântăreței un inel imens de logodnă cu diamant roz de 6,1 carate. Cei au amânat brusc nunta şi în cele din urmă s-au despărțit în 2004, scrie Libertatea.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter