Primele imagini cu Brad Pitt și noua iubită. „E drăguță, amuzantă și energică! Îi place să petreacă timp cu ea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 12:20

Brad Pitt și Ines de Ramon ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood. Actorul și cea despre care presa internațională scrie că ar fi noua lui iubită au fost surprinși împreună la un concert care a avut loc la Orpheum Theatre, din Los Angeles.

Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, a fost văzut pentru prima oară în compania lui Ines de Ramon la un concert susținut de Bono, în Los Angeles, duminica trecută.

Cei doi au fost fotografiați alături de Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber. În ciuda ipostazelor tandre în care au fost surprinși, starul de la Hollywood și noua lui iubită au plecat separat după finalul spectacolului.

Surse din apropierea celor doi au dezvăluit însă că Brad Pitt și Ines de Ramon „sunt împreună de câteva luni”, potrivit People.

Cum ar fi început povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Ines de Ramon

Starul de la Hollywood și noua lui iubită s-ar fi cunoscut printr-un prieten comun, a afirmat un apropiat al actorului. Acesta a mai dezvăluit că Brad Pitt este îndrăgostit de Ines de Ramon, însă relația lor nu este una exclusivă.

„Ines e drăguță, amuzantă și energică. Are o personalitate minunată. Lui Brad îi place să petreacă timp cu ea”, a declarat apropiatul actorului, potrivit sursei citate.

Citește și: Motivul pentru care Lia Bugnar nu a făcut copii! Ce spune după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian

Andreea Bălan, dezvăluiri despre fostele și noile iubiri: „O femeie cu copii își reface mai greu viața”

Horoscop decembrie 2022. Se anunță un final de an intens, cu multe surprize și provocări

Care vor fi lunile tale norocoase în 2023, în funcție de zodie. Niciun obstacol nu le va sta în cale nativilor zodiilor de aer

Cine este Ines de Ramon

Ines de Ramon, în vârstă de 32 de ani, a fost căsătorită cu starul din „Jurnalele Vampirilor”, Paul Wesley. Cei doi au devenit soț și soție în 2019, dar în luna septembrie a acestui an un reprezentant al cuplului a declarat că aceștia trăiesc separat de câteva luni.

„Decizia de separare este reciprocă și a fost luată în urmă cu cinci luni”, a declarat agentul cuplului.

Ines de Ramon a absolvit Universitatea din Geneva în 2013 și a lucrat anterior pentru Christie’s și compania elvețiană De Grisogono. În prezent, aceasta lucrează  pentru brandul de bijuterii Anita Ko.

Brad Pitt a fost căsătorit a fost căsătorit de două ori, cu Jennifer Aniston între anii 2000 și 2005, apoi cu Angelina Jolie, în perioada 2014-2019.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter