Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pe covorul roșu. Cei doi au arătat impecabil la premiera filmului Netflix „The Mother”

De Oana Savin, pe

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu de mai bine de doi ani, însă par să fie la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi actori nu se feresc să își exprime dragostea în public, iar ultima demonstrație de iubire a avut loc chiar pe covorul roșu.

Aflați la premiera filmului „The Mother”, în care J-Lo are rolul principal, Lopez (53 ani) și Affleck (50 ani) s-au sărutat și îmbrățișat.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pe covorul roșu

Ce loc poate fi mai potrivit pentru că arăta că iubirea adevărată învinge întotdeauna? Asta au arătat și Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, care au continuat să se iubescă de-a lungul timpului, deși fiecare a mai fost căsătorit în trecut cu alte persoane.

Relația lor a început în urmă cu mai bine de 20 de ani, când urmau să ajungă la altar. Dar viața i-a dus pe drumuri diferite și chiar au copii din căsniciile lor eșuate.

Citește și: Jennifer Lopez face sacrificii pentru frumusețe. La ce oră se trezește zilnic pentru a face sport

Iar în urmă cu doi ani, Lopez și Affleck s-au regăsit și au realizat că dragostea lor nu a murit, ci a fost depozitată într-un sertar, iar acum este mai puternică ca niciodată.

Deși Ben Aflleck este o persoană mai rezervată, pare să nu îi poată rezista frumoasei sale soții, pe care a sărutat-o fără nicio obiecție în public, spre bucuria fanilor lor.

Citește și: Jennifer Lopez a știut pe cine să aleagă. Ben Affleck își răsfață fiica vitregă. Cum au fost surprinși cei doi

Jennifer Lopez, apariție răvășiroare la premiera filmului „The Mother”

Jennifer joacă în „The Mother” rolul unui fost asasin care este forțat să părăsească viața pe care și-a creat-o de când a părăsit afacerea mortală pentru a-și proteja fiica înstrăinată.

Artista a arătat impecabil pe covorul roșu, unde a apărut îmbrăcată într-un top decoltat, bej, strălucitor, acoperit cu paiete, care i-a evidențiat abdomenul tonifiat.

Citește și: Jennifer Lopez, criticată pentru promovarea unei băuturi alcoolice: „Mi se pare atât de fals”

Aceasta a combinat topul cu o fustă maxi asortată, cu talie înaltă, decorată, de asemenea, cu paiete.

Ansamblul făcea parte dintr-un costum asortat, cu un pardesiu similar, bej, cu paiete.

Artista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei cu formă neregulată și cu un clutch bej, care s-au asortat perfect cu ținuta ei.

Citește și: Ben Affleck, „urecheat” la gala Premiilor Grammy. Ce discuție a avut cu Jennifer Lopez: „Încearcă să pari mai prietenos”/ VIDEO

Pe de altă parte, Ben Affleck a arătat chic la premieră, unde a purtat un costum elegant, negru, din trei piese.

Actorul a ales o cămașă clasică, albă, și a preferat să renunțe, de data aceasta, la cravată.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, la premiera filmului „The Mother”

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter