Gwyneth Paltrow: „Copiii ruinează relația de cuplu. Este foarte greu!”

De Raluca Vițu, pe

Gwyneth Paltrow a spus că un copil poate „strica” relația romantică a unui cuplu.

Vedeta, în vârstă de 50 de ani, a vorbit deschis, în podcastul pe care-l găzduiește, Goop, despre cât de mult se poate schimba relația dintre amoroasă dintre doi parteneri atunci când apare un copil. Ea a avut-o invitată pe cântăreața Katy Perry.

„Este greu pentru o relație!”

Chiar dacă a făcut o asemenea declarație, vedeta a spus că s-a simțit „îngrozitor de singură” înainte de a aduce pe lume primul ei copil, pe fiica Apple (18 ani). Actrița mai are un fiu, Moses (16 ani), din căsnicia cu fostul soț, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, care a durat circa 10 ani.

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei și a postat imaginea pe Instagram

Gwyneth Paltrow a recunoscut că relațiile nu sunt niciodată la fel după ce vin pe lume copiii:

„Este greu pentru o relație. Mă gândeam acum, la cum eram și noi când erau copiii mici.  Pur și simplu… ruinează relația. Este foarte greu!” – a mărturisit ea, citată de Mirror.

Katy Perry crede și ea același lucru

Katy, 38 de ani, care are o fiică de doi ani, Daisy Dove, cu actorul Orlando Bloom, a fost de acord cu Gwyneth. Dar a spus că ambii parteneri trebuie să contribuie în egală măsură la remedierea relației, dar și la implicarea în creșterea copiilor.

Ea a explicat: „Cred că dacă ambii parteneri din relație sunt dispuși să facă treaba, atunci va fi mult mai ușor. Dar dacă unul dintre ei lasă toate îndatoririle pe seama celuilalt, atunci va fi cu adevărat o provocare.”

Cu toate că a afirmat că un copil poate “ruina” o relație, Gwyneth a mărturisit că înainte de a o avea pe Apple, în 2004, se simțea foarte singură.

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow și-a șocat fanii cu aroma unei noi lumânări create de ea

 „Nu m-am mai simțit niciodată singură după ce am avut-o [Apple]… și m-am simțit deseori singură în viața mea”, a mărturisit actrița.

După încheierea căsniciei cu Martin, actrița a început o relație, în secret, cu regizorul și producătorul de televiziune Brad Falchuk. Apoi totul a fost făcut public și cei doi s-au căsătorit în 2018.

Acum, ea este și mama vitregă a copiilor lui Brad, ei, Isabella, 18 ani, și Brody, 16 ani, pe care îi bărbatul îi are din fosta căsnicie cu Suzanne Bukinik.

Citeşte şi: Cum se ține dieta macrobiotică, preferata actriței Gwyneth Paltrow

Ce pofte a avut actrița când a fost însărcinată cu Apple

În timpul celui mai recent interviu cu James Corden, la The Late Late Show, actrița a vorbit despre poftele avute în timp ce era însărcinată cu Apple.  

Ea a spus: „Am vrut mere, iaurt, brânză elvețiană și înghețată Baskin-Robbins Jamoca Almond Fudge. Asta este tot ce îmi doream. Apple are acum 18 ani și este la liceu”.

Actrița a mai mărturisit că a adorat perioada în care copiii erau mici.

„Trebuie să spun că am iubit fiecare etapă [a maternității]. Și cu fiecare pas îmi doream să pot îngheța timpul în loc, pentru ca momentul să nu se termine niciodată. Și apoi începi să îi iubești din ce în ce mai mult„, a spus Gwyneth Paltrow.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter