Gloria Estefan a fost recompensată cu medalia de aur pentru arte

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 24 iulie 2018, 10:01
Vedeta pop americană de origine cubaneză, Gloria Estefan, a fost recompensată, luni, de către guvernul spaniol, cu medalia de aur pentru contribuția sa deosebită în domeniul artelor.

Cântăreața care a cunoscut succesul în anii 1980 a fost însoțită de soțul său, Emilio, în momentul în care ministrul Culturii, Jose Guirao, i-a înmânat Medalia de Aur pentru merit în domeniul artelor, relatează El Universo.

Cum Estefan nu a putut participa la ceremonia de la începutul anului când regele Felipe a înmânat medalii mai multor personalități, guvernul spaniol a organizat special acest eveniment pentru cântăreața laureată a mai multor premii Grammy.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, furioasă după ce s-a spus că Prințul Phillip a murit

După ceremonie, Gloria a anunțat că a terminat de înregistrat un nou album, ce va fi lansat în ianuarie 2019.

Am rearanjat unele dintre melodiile mele mai vechi, așa că puteți spune că este un fel de Greatest Hits, dar nu în totalitate pentru că are și patru piese noi”, a declarat artista.

Gloria Estefan, pe numele ei adevărat Gloria María Milagrosa Fajardo García de Estefan, este o cântăreață și compozitoare americano-cubaneză. Supranumită „Regina muzicii latino pop”, artista în vârstă de 60 de ani a intrat în topul 100 al celor mai buni artiști din lume. Peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor ei au fost vândute în întreaga lume, dintre care 30,5 milioane de exemplare vândute numai în Statele Unite.

Citește și: Cruz Beckham, filmat pe ascuns de Victoria, în timp ce cânta o piesă de-a lui Justin Bieber

Laureată a șapte Premii Grammy și a numeroase single-uri clasate pe primul loc în topuri, ea este una dintre cele mai mari cântărețe de muzică latino din prezent. Estefan a primit câte o stea pe Hollywood Walk of Fame și Las Vegas Walk of Fame.

Sursă foto:  Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter