Gloria Estefan, abuzată sexual la vârsta de 9 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 octombrie 2021, 13:21

Gloria Estefan a mărturisit că a fost abuzată sexual pe vremea când avea 9 ani, de un membru al familiei sale.

Într-un show Facebook Watch, la care a participat alături de  fiica şi nepoata ei, Gloria Estefan (64 de ani) a dezvăluit că a fost victima abuzului sexual la vârsta de 9 ani.

93% dintre copiii abuzaţi îi cunosc şi au încredere în agresorii lor. Şi ştiu asta pentru că am fost unul dintre ei, a mărturisit cântăreața în episodul „Red Table Talk: The Estefans”.

Gloria Estefan a povestit că agresorul nu îi era rudă apropiată, dar făcea parte din familie, iar mama ei a avut încredere în el.

El era din familie, dar nu rudă apropiată. Era într-o poziţie de putere pentru că mama mea m-a dat la şcoala lui de muzică şi el a început imediat să îi spună cât de talentată eram şi că aveam nevoie de atenţie specială, iar ea s-a simţit norocoasă pentru că el îşi concentra atenţia asupra mea.

Citește și: Timp de doi ani, o fată a fost abuzată sexual de concubinul mamei ei

Whitney Houston ar fi fost abuzată sexual în copilărie de verișoara sa

Marilyn Manson, acuzat de fosta logodnică de abuz fizic, psihologic și sexual

Demi Lovato, abuzată sexual în timpul supradozei din 2018

Gloria Estefan, probleme de sănătate după ce a fost abuzată sexual

Artista a mai spus că lucrurile s-au petrecut treptat și că era conștientă de pericolul în care se afla, dar a preferat să tacă din cauza amenințărilor bărbatului.

I-am spus: asta nu se poate întâmpla, nu poţi face asta, iar el mi-a zis: Tatăl tău e în Vietnam, mama ta este singură şi o voi omorî dacă îi spui. Ştiam că omul este nebun şi de asta am crezut că ar putea chiar să îi facă rău mamei.

În urma experienței traumatice, Gloria Estefan s-a confruntat cu stări de anxietate, ce au dus la căderea părului. Cântăreața i-a spus mai târziu mamei sale prin ce a trecut. Femeia a fost sfătuită să nu depună plângere penală deoarece fiica ei ar fi trebuit să depună mărturie în fața judecătorilor, iar asta ar fi putut să-i provoace o traumă și mai mare.

Supranumită „Regina muzicii latino pop”, Gloria Stefan s-a născut la Havana, în Cuba, dar s-a mutat în SUA în copilărie, împreună cu familia ei. Aceasta a câștigat mai multe Premii Grammy și a intrat în topul 100 al celor mai buni artiști din lume.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter