„O să încerc să nu mai plâng”. Gina Pistol renunță la colaborarea cu Antena 1 și se retrage pentru a-și crește fiica

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 februarie 2023, 13:38

Gina Pistol se retrage din televiziune pentru a se dedica familiei sale. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a decis să încheie contractul cu postul de televiziune Antena 1.

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

Motivul pentru care Gina Pistol încheie colaborarea cu Antena 1

Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV a anunțat că ia o pauză de la televiziune, prin intermediul unui mesaj emoționant, publicat pe o rețea de socializare.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu mai plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele”, a anunțat Gina Pistol pe Instagram, acolo unde a dat vestea că încheie colaborarea cu Antena 1 și ia o pauză de la teviziune, pentru a se dedica vieții de familie.

"O să încerc să nu mai plâng". Gina Pistol renunță la colaborarea cu Antena 1 și se retrage pentru a-și crește fiica

„Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a afirmat îndrăgita prezentatoare.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol ia o pauză de la televiziune: „Aventura mea continuă, alături de cel mai important om din viața mea, Josephine”

Gina le-a promis urmăritorilor ei de pe Instagram că va continua să fie activă pe rețelele de socializare în perioada în care va sta departe de micile ecrane.

„Simpaticilor, aventura mea continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot! Vă pup, Gina”, și-a încheiat GIna Pistol mesajul.

Citește și: Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” și micuța Josephine au împodobit bradul. Imagini emoționante filmate de Smiley

Citește și: Gina Pistol, despre greutățile copilăriei și cum a reușit să îl cucerească pe Smiley: „Am spălat podele și geamuri”

Citește și: Gina Pistol, despre cum s-a schimbat Ziua Îndrăgostiților de când s-a născut Josephine: „Ne simțim mai bine acasă” / VIDEO

Citește și: Care este cea mai mare teamă a Ginei Pistol pentru fiica ei, Josephine

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley va împlini 2 ani

Anunțul Ginei Pistol vine cu doar trei săptămâni înainte ca fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana Maria, să împlinească doi ani.

Cel mai mare vis al prezentatoarei s-a împlinit pe 9 martie 2021, când a venit pe lume fetița ei. Deși multă vreme a crezut că nu poate avea copii, Gina a avut marea supriză de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinti!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare, în ziua în care a devenit tată.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol.

Sursă foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter