Gina Pistol revine la „Asia Express”? Unde se va filma sezonul 5

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 mai 2022, 15:22

Au început pregătirile sezonului 5 „Asia Express”! De această dată, concurenții vor avea parte de experiențe de neuitat în America de Sud, informează Click!.

Gina Pistol revine la „Asia Express”? Unde se va filma sezonul 5

Producătorii competiției TV au stabilit țările și traseele noului sezon. Unii dintre concurenți sunt gata de start, în timp ce alții încă își negociază contractele.

După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia și Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), producătoarea emisiunii, Mona Segall, și echipa ei au stabilit un traseu inedit pentru sezonul 5 „Asia Express”, care se va desfășura în Mexic, Guatemala și Columbia.

Gina Pistol ar reveni în calitate de gazdă a iubitului reality-show, după ce a absentat din sezonul 4, găzduit de Irina Fodor. Irina ar urma să primească alte proiecte, Gina reluându-și proiectele, emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când are loc premiera sezonului 6 „Insula Iubirii”

EXCLUSIV. Dan Negru, detalii din culisele quiz show-ului „Jocul cuvintelor”: „Am emoții”

În ceea ce privește co-prezentatorii, Oase și actorul Marius Damian vor colabora și în cadrul acestui nou sezon.

Citește Unica.ro pentru cele mai noi informații privind emisiunile tale preferate! Revenim cu detalii despre „Asia Express” și nu numai în perioada ce urmează!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter