Gina Pistol, program infernal pe platourile de filmare: „De la 8 dimineața și câteodată până la 2 noaptea” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 martie 2023, 13:16

Gina Pistol a decis să ia o pauză de la televiziune pentru a petrece mai mult timp alături de familia ei. Acum, Mona Segall, producătoarea celor mai cunoscute emisiuni de la Antena 1, a dezvăluit ce program avea îndrăgita prezentatoare pe platourile de filmare.

De când a devenit mamă, Gina a pus-o pe primul loc pe micuța Josephine, dar a revenit și pe platourile de filmare ale emisiunii Chefi la Cuțite. Totuși, se pare că programul mult prea plin o ținea departe de fiica sa, astfel că prezentatoarea a ales, pentru moment, să se concentreze pe creșterea fiicei sale.

Mona Segall, dezvăluiri despre programul Ginei Pistol pe platourile de filmare

Mona Segall, producătoarea celor mai urmărite emisiuni de pe Antena 1, printre care „Chefi la Cuțite” și „America Express”, a dezvăluit ce program avea Gina Pistol pe platourile de filmare.

„Nu e ușor de făcut (emisiunea). Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și câteodată până la 2 noaptea”, a afirmat Mona Segall în podcastul „Fain și Simplu” al lui Mihai Morar.

„E obișnuită să stea cu cea mică, cea mică e obișnuită cu ea”, a mai spus producătoarea despre Gina Pistol.

Citește și: Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Prezentatoarea câștiga mii de euro pentru emisiunea Chefi la Cuțite

De asemenea, Segall a mărturisit că a încercat să o convingă pe iubita lui Smiley să nu renunțe la proiectele sale din televiziune, însă fără succes. Totuși, aceasta a precizat că înțelege de ce Gina a luat această hotărâre.

„Nu mi-a fost ușor (când Gina a anunțat că se retrage). Am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când iau asemenea decizii, care depind de viață, familie”, a explicat Mona Segall.

Citește și: Gina Pistol, despre cum s-a schimbat Ziua Îndrăgostiților de când s-a născut Josephine: „Ne simțim mai bine acasă” / VIDEO

De asemenea, producătoarea a spus că și ea a făcut câteva greșeli în viață, în ceea ce privește familia.

„Am făcut și eu greșelile mele, eu n-am ales niciodată familia. Și îmi pare rău în anumite momente. Nu pentru altă parte din familia mea, doar pentru fiul meu”, a dezvăluit Moda Segall.

Gina Pistol s-a retras din televiziune

În urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol a anunțat că ia o pauză de la televiziune pentru a se dedica familiei sale.

Îndrăgita prezentatoare nu a spus cât timp va lipsi de pe micile ecrane, însă continuă să fie activă pe rețelele de socializare, unde își ține la curent urmăritorii cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Citește și: Ce face Gina Pistol de când a încheiat contractul cu Antena 1. Smiley a publicat imaginile din casa lor

Citește și: Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu mai plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele”, a anunțat Gina Pistol pe Instagram, unde și-a anunțat retragerea din televiziune.

Astfel, sezonul 11 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, care urmează să intre în grila de programe a Antenei 1, va fi ultimul în care telespectatorii vor mai avea ocazia să o vadă pe Gina în postura de prezentatoare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter