Bobby Păunescu, dezvăluiri despre relația cu Monica Bârlădeanu: „Am fost logodiți și la biserică”. De ce s-au despărțit / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 12:39

Bobby Păunescu (49 ani) a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o timp de 11 ani cu Monica Bârlădeanu. Celebrul regizor a mărturisit că el este de obicei cel părăsit de femei și că îl ajută în creațiile sale să sufere din dragoste.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Bobby Păunescu, George Marius Păunescu, pe numele său adevărat, a spus că, deși are succes pe plan profesional, pe plan personal lucrurile nu i-au mers prea bine.

Bobby Păunescu, dezvăluiri despre relația cu Monica Bârlădeanu

Bobby Păunescu este un regizor, producător și scenarist de succes. Acesta și-a făcut un nume și în domeniul imobiliarelor, acumulând o avere impreionantă datorită investițiilor sale. Totuși, viața lui personală nu a cunoscut același succes, trecând printr-o despărțire dureroasă după o relație de 11 ani cu Monica Bârlădeanu și un mariaj eșuat cu Alice Peneacă.

Întrebat dacă a suferit vreodată din dragoste, Bobby Păunescu a mărturisit cu sinceritate faptul că a suferit de multe ori, însă consideră că cea mai puternică și mai plăcută senzație pe care o poate experimenta o persoană este iubirea.

Bobby Păunescu a dezvăluit că relația cu Monica Bârlădeanu s-a încheiat pe cale amiabilă, în anul 2012. Mai mult, celebrul regizor a mărturisit că, de obicei, el este cel părăsit de femeile din viața lui.

„În permanență! Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste! Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc. Ca să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august! Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe pentru că nu considerăm că o hârtie poate să… mă rog, așa s-a întâmplat”, a afirmat Bobby Păunescu despre relația cu Monica Bârlădeanu.

„Iar când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi! Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună! În permanență am fost părăsit și voi fi părăsit în continuare, indiferent cine va fi”, a mai spus regizorul.

Citește și: Alice Peneacă este însărcinată. Fosta soție a lui Bobby Păunescu a dat vestea într-un mod inedit / VIDEO

Citește și: Soprana Andreea Ilie, despre relația cu Bobby Păunescu: „E romantic și mă răsfață”

„Sunt băiatul tatălui meu și al mamei mele”

Denise Rifai i-a adresat lui Păunescu o întrebare care i-a adus lacrimi în ochi de emoție: „Sunteți o beizadea care și-a depășit condiția?”

„Sunt băiatul tatălui meu și al mamei mele și o să fiu forever (n.r. pentru totdeauna) așa, nu doresc să depășesc condiția de băiatul lui George Păunescu și a Marianei Cornelia Păunescu. Nu pentru asta am făcut-o, am încercat să dau ceva în schimb, să aduc ceva să-i fac fericiți pentru șansa pe care mi-au dat-o, să pot să studiez, să pot să fac cam tot ce am vrut în viață”, a declarat Bobby Păunescu.

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații, după ce s-a scris că se mărită cu Bobby Păunescu

Citește și: Alice Peneacă a pozat complet goală. Cât de sexy este soția lui Bobby Păunescu

„Nu s-au pus niciodată nici când făceam finanțe, nici când eram pe WallStreet, nici când făceam film, nici când m-am implicat în viața socială, nici când făceam televiziune. M-au sprijinit absolut de fiecare dată și, din fericire, am reușit să-i fac mândri”, a explicat regizorul.

De asemenea, Bobby Păunescu a mărturisit că se bucură atunci când întâlnește oameni „care mă cunosc din diferite poziții și care apreciază ce am făcut”.

„Și nu există o bucurie mai mare decât să vezi că cineva care a dorit să vadă în mine copilul lui cutare sau cutare că te apreciază în mod sincer”, a mai spus el.

Sursă foto: Captură video, Facebook, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter