Gina Pistol, despre problemele din timpul sarcinii: „O lună de zile am stat la pat”

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (41 de ani) a devenit mama unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Invitată alături de Smiley (38 de ani) în podcastul „Seara după 7 cu Fere”, Gina a vorbit despre momentele dificile din timpul sarcinii cu fiica ei și a artistului.

Gina Pistol, despre problemele din timpul sarcinii: „O lună de zile am stat la pat”

„Eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina. Cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem? (…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,1 șanse să rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult”, a declarat Gina.

„Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, e un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Noi am primit tot momentul și toată povestea asta și am tratat fiecare moment, și cu bune și cu rele, fix cu mare bucurie, chiar dacă am trecut prin momente de panică, nervi, supărări, le-am primit fix cu bucurie”, a completat Smiley.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție: «Când o să ai și tu un copil?», «Când ai de gând să faci un copil?», «De ce nu ai un copil la vârsta asta?». Întrebarea asta mi se pare că este foarte intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia aceea”, mai spunea prezentatoarea în august 2021, în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

„După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care încercam să o mențin cu greu în sufletul meu. De fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam «când o să fiu pregătită, când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a completat.

Despre sarcină, prezentatoarea TV a adăugat: „În timpul sarcinii am resimțit din plin presiunea [afișării] unei imagini perfecte. În timp ce corpul meu se modifica pentru a-i face loc fetiței mele, am înțeles că frumusețea cuprinde diverse contururi. Când am aflat că voi deveni mamă, am realizat că universul meu se va schimba definitiv”.

„Primele luni de sarcină mi-au pus pe față un zâmbet imens. Pe lângă oamenii care îmi transmiteau energie bună și gânduri frumoase, au fost și cei care m-au criticat dur și care mă judecau în orice făceam. Am încercat mereu să opresc lupta asta dintre ce e bine pentru mine și pentru micuța mea și ce ar trebui să fie confortabil pentru restul oamenilor”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter