Gina Pistol, primul mesaj din Filipine VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 10:50
Gina Pistol a transmis, pe Instagram, primul mesaj din Filipine, acolo unde se filmează prima etapă a emisiunii Asia Express.

Simpaticilor, au mai rămas 50 de zile”, spune Gina râzând.

Întrebată de reporter 50 de zile până când, Gina spune amuzată: „Până când o să plecăm acasă! Dar rămâne secretul nostru”.

 

View this post on Instagram

 

@ginapistol, hai ca nu mai e mult #asiaexpress

A post shared by  (@asiaexpressromania) on

Gina Pistol, alături de cele nouă perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor în cel de al treilea sezon al emisiunii – concurs Asia Express, difuzată de Antena 1. De data aceasta, concurenții vor avea ocazia să viziteze Filipine și Taiwan.

Înainte de plecarea spre Filipine, Antonia s-a despărțit cu lacrimi în ochi de Alex Velea, care va participa la emisiune alături de protejatul său, Mario Fresh.

Cele nouă perechi care pleacă în aventura vieții lor sunt formate din Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Aceștia vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter