Ce a pățit Gina Pistol în aeroport. Vedeta a povestit tot: „Stăteau și se uitau la mine cum mă chinui”

De Unica.ro, pe

Gina Pistol le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că a avut parte de o întâmplare care a făcut-o să înceapă săptămâna supărată și să realizeze că lumea s-a schimbat în rău.

Gina Pistol a făcut o serie de Insta Story în care a povestit o întâmplare de la aeroport care a mâhnit-o profund. Situația prin care a trecut alături de fiica ei, Josephine, a supărat-o atât de tare, încât a simțit nevoia să le împărtășească fanilor săi la ce concluzie a ajuns.

Citește și: Omagiul adus de Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Prințesa de Wales în ziua înmormântării

Semnificația voalului negru purtat de Regina consoartă Camilla și de Kate Middleon la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle a renunțat la acest accesoriu

Semnificația ținutei pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Mesajul emoționant al Prințului Andrew, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ducele de York era considerat fiul preferat al suveranei

Gina Pistol, deranjată de atitudinea oamenilor: „Stăteau și se uitau la mine cum mă chinui”

Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase să fiu supărată. Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii. Și fix asta simt, ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții. S-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui, lipsa empatiei, nu știu ce se întâmplă, dar nu-mi place! Ne dezumanizăm! Și este păcat, este trist!

Am aterizat la ora 02:00, eram cu un rucsac în spate, cu un copil adormit în brațe, cu căruciorul pe care încercam să îl urc în microbuzul care te duce de la avion la clădire. Și nu m-a ajutat nimeni, stăteau și se uitau la mine cum mă chinui. Și nu că sunt eu Gina Pistol. Sunt un simplu om care căram un copil în brațe și multe alte lucruri și care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mână de ajutor.

Erau bărbați în acel autobuz, care se uitau la mine nepăsători și reci, a povestit iubita lui Smiley.

„Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună”

Vedeta a mărturisit că ea obișnuiește să ajute oamenii care au nevoie și i-a îndemnat pe toți să aibă aceeași atitudine binevoitoare.

Pe vremea mea, dacă urcăm într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu-i ofer o mână ajutor. Și acum o fac, cu mare drag. Trebuie să ne trezim puțin pentru că nu ne îndreptăm spre o lume mai bună, învățați să ajutați pentru că nu vă cad mâinile și nici nu pierdeți minute prețioase, a mai spus Gina Pistol.

Vedeta a mai povestit că și în perioada sarcinii au fost puțini oameni care i-au sărit în ajutor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter