Gina Pistol a refuzat să prezinte America Express de dragul fiicei sale: „Cum să ratez eu primele cuvintele ale copilului?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 iunie 2022, 17:38

Gina Pistol a refuzat să prezintă „America Express”, iar în locul ei a plecat Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul 4 aș reality show-ului „Asia Express”.

Gina Pistol a povestit la Pro FM de ce a ales să rămână acasă și în sezonul 5 al emisiunii Asia Express, devenită America Express. Aceasta a spus că nu putea să plece departe de fiica sa și să piardă o parte atât de importantă a dezvoltării ei, cum ar fi momentul în care Josephine vorbește pentru prima oară.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Cum și-a început Anamaria Prodan cariera în afaceri

Studiu: băutorii de cafea sunt mai puțin predispuși riscului de a muri devreme

Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o. „Se dezlănțuie cu colegii, petrece până dimineața”

Gina Pistol a refuzat să prezinte America Express de dragul fiicei sale

Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?, a mărturisit vedeta, potrivit spynews.ro.

Partenera de viață a lui Smiley, care a devenit mamă în martie 2021, a mai dezvăluit că îi e dor de fiica ei și când pleacă pentru puțin timp de acasă.

Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: Doamne, ce îmi lipsește copilul. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: Doamne, ce dor îmi e de copil, a mai spus Gina Pistol.

În locul Ginei, prezentatoarea de la America Express va fi, al doilea an consecutiv, Irina Fodor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter