Cine va prezenta emisiunea „Chefi la cuțite” în locul Ginei Pistol

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 mai 2021, 14:43

Gina Pistol a fost înlocuită în show-ul culinar “Chefi la cuțite”, iar acum emisiunea va avea o nouă prezentatoare.

Pentru că a născut la începutul lunii martie, Gina nu a mai putut finaliza filmările pentru sezonul 9 al show-ului și i-a predat ștafeta soției lui Răzvan Fodor, Irina.

„Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre”, va spune Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta viitoarei prezentatoare Chefi la cuțite ce le va fi alături chefilor și concurenților pe tot parcursul sezonului 9.

Citeşte şi: Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

Citeşte şi: Irina Mohora este însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil

Citeşte şi Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Citeşte şi: Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

Irina Fodor a mai fost implicată în proiecte televizate realizate de postul Pro TV.Irina a fost co-prezentatoarea emisiunii „Vocea României’, iar în 2018 a avut propriul show de weekend la același post TV intitulat „Inspirația de weekend!’

Marți seară (4 mai), de la 20:30, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Irina Fodor vor da startul primei confruntări pe echipe din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt training’ înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite, potrivit tvmania.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter