Gimnastul Marian Drăgulescu a suferit o intervenție chirurgicală la inimă

De Oana Savin, pe
Gimnastul Marian Drăgulescu a anuțat, pe pagina sa de Facebook, că a suferit o intervenție chirurgicală la inimă și acum este pregătit să revină în circuitul mondial.

Vicecampion olimpic și octuplu campion mondial, Drăgulescu, în vârstă de 37 de ani, a anunțat că a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă, ce a fost un real succes. El deja se gândește să revină în sala de antrenamente pentur a se pregăti de Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow ce se va desfășura între 2 și 12 august 2018.

Pregătit să reiau antrenamentele. Intervenţia chirurgicală a fost necesară şi totul a decurs bine. Mulţumesc lui Dimitrios, Oren, Iulia, Crina şi întregii echipe din Centrele de Excelenţă ARES. Anul acesta, în august, trebuie să-mi apăr titlul european la sol, să îmi ţineţi pumnii„, a transmis sportivul pe pagina de socializare.

Potrivit lui Marian Drăgulescu, medicii i-au recomandat să facă un EKG ce l-a trimis direct la secția de cardiologie.

În clipa în care am ajuns la cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie. Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme prin medicaţie dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie”, a povestit gimnastul pentru Telekom Sport.

Ablația cardiacă este o intervenţie minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a ţesutului inimii care provoacă tulburările de ritm cardiac.

Marian Drăgulescu este gimnastul român care a obținut cele mai multe medalii la competițiile majore, mai exact 31 de medalii.

Citește și: Laura Cosoi a explicat de ce a ales să-i pună numele Rita fetiței sale

Citește și: CRBL, despre o perioadă grea din viața sa: “Am dormit de foame”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter