Un chirurg plastician și-a operat soția de mai multe ori pentru a o transforma în model

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2022, 18:05

Phillip Craft (47 de ani), un chirurg plastician care are propria lui clinică în Miami și-a operat soția, pe Anna (43 de ani) de mai multe ori pentru a transforma în model. Anna și Phillip au împreună doi copii, dar corpul ei pare să atingă perfecțiunea după intervențiile făcute soț. În cei 21 de ani de căsnicie, Phillip s-a ocupat minuțios de aspectul Annei, supunând-o mai multor intervenții fie chirurgicale, fie non-invazive pentru remodelarea corporală, notează Daily Mail. Anna a făcut implant mamar, liposucție, augmentarea posteriorului, chirurgie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze și pomeți.

Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze. Mi-a ridicat și mărit bustul, mi-a sculptat talia, mi-a pus fillere la nivelul feței și mi-a refăcut zona abdominală – a dezvăluit Anna.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu se duce săptămânal la clinica de înfrumusețare. De ce problemă încearcă să scape

Citeşte şi: Cu ce se ocupă fiica lui Mircea Geoană. Ana Geoană trăiește în Los Angeles

Citeşte şi: Iulia Albu, despre stilul vestimentar al Andreei Esca: „Poartă tot timpul același lucru!”

Citeşte şi: Nina Dobrev, decolteu riscant pe covorul roșu de la Cannes 2022

Phillip se mândrește cu soția sa și o dă drept model clienților care îi vin la clinică.

Eu le zic tuturor pacienților – Dacă vreți să vă convingeți cât sunt de bun ca estetician, uitați-vă la soția mea. Anna aproape că atinge perfecțiunea. După toate operațiile pe care i le-am făcut, eu cred că arată mai bine cât arăta când ne-am cunoscut, când avea 22 de ani – a spus Phillip.

Anna a decis să se lase pe mâna soțului și să se opereze după a doua sarcină, la 32 de ani.

După ce am născut primul copil, am simțit că trupul meu nu mai este la fel. Îl ajutam pe Phillip la  muncă și vedeam femei de 60 de ani care arătau mai bine ca mine. Așa că am zis – De ce nu? Mi-am dorit să mă simt mai bine cu corpul meu – a adăugat Anna.

În timpul sarcinilor, Anna a pierdut 30% – 40% din volumul sânilor, așa că i-am pus o pereche nouă, superbă. I-am conturat linia taliei, iar acum poate umbla în bikini ca să-și etaleze formele. Anna are acum fese ferme și frumos conturate. Iar botoxul și fillerele sunt necesare oricărei femei de peste 25 de ani – a mai precizat chirurgul.

Foto – capturi Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter