Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că mama sportivului le-a blestemat fiica. Beatrice s-a născut fără auz

De Unica.ro, pe

Marian și Larisa Drăgulescu au fost căsătoriți între anii 2006 și 2009. Fostul cuplu are doi copii, o fiică și un fiu, Richard și Beatrice. Invitată în emisiunea „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Larisa a declarat că mama sportivului le-a blestemat fiica.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că mama sportivului le-a blestemat fiica. Beatrice s-a născut fără auz

„Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Eu eram un nimeni de la Reșița și nu meritam să fiu lângă băiatul lor, așa mi se și spunea în față. Mama lui îmi spunea: «Tu ar trebui să iei o piatră în gură că stai cu fiul meu». Mă simțeam foarte prost”, a povestit Larisa Drăgulescu.

„Aveam 19 ani, eram foarte sensibilă. Cel mai grav, mama lui mi-a zis: «Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd». M-a afectat foarte tare. În acel moment nu am crezut că se și poate întâmpla cu adevărat. Timp de 2 ani nu am știut că Beatrice s-a născut fără auz”, a completat.

„Nu am crezut în blesteme, cum se spune că sunt. Nu am crezut niciodată și nu știu nici acum dacă să cred, dar așa s-a întâmplat. Pur și simplu exact ce a zis s-a întâmplat. Cu puțin timp înainte ca fetița să facă 2 ani am aflat că nu aude”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Marian Drăgulescu a recunoscut că a bătut-o pe Larisa, prima lui soție

Marian Drăgulescu, noi detalii despre relația cu iubita lui, Simona

Iulia Albu, critici dure la adresa Larisei Drăgulescu, fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu

„În timpul acesta eram însărcinată cu cel de-al doilea copil, băiețelul. Doctorii mi-au spus că avea 80-90% șanse să se nască la fel, pentru că era genetic cumva. Am avut un șoc. Imediat după ce l-am născut i-am făcut toate analizeze și, din fericire, nu a fost așa cum au spus doctorii”, a mai explicat.

„Când am aflat diagnosticul fetiței, primul lucru mi-au venit în minte cuvintele ei. Când a venit să viziteze băiețelul, după naștere, chipurile era fericită, i-am spus lui Marian că nu vreau să o văd. I-am reproșat că din cauza ei fetița mea nu aude. Lucrurile au degenerat într-un scandal foarte urât”, a mai spus.

„Era și mama la mine să mă ajute. Am luat o cană cu intenția de a o lovi pe soacra mea pentru că pur și simplu o uram. Nu mai voiam să o văd”, a adăugat. Văzând ce urma să facă Larisa, mama ei a intervenit, rănindu-se cu cioburile de la cană.

„S-a accidentat destul de rău. Are urmări și-n ziua de astăzi. Au fost niște evenimente foarte neplăcute este puțin spus, în relația mea cu Marian”, a mai spus Larisa. În seara respectivă, mama Larisei a ajuns la spital. Larisa s-a recăsătorit în aprilie 2021.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter