Larisa Drăgulescu, despre bătăile îndurate în timpul mariajului cu Marian Drăgulescu: „La început a fost o palmă, două”

De Unica.ro, pe

Marian și Larisa Drăgulescu au fost căsătoriți între anii 2006 și 2009. Fostul cuplu are doi copii, o fiică și un fiu, Richard și Beatrice. Invitată în emisiunea „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Larisa a vorbit despre bătăile îndurate în timpul căsniciei sale cu sportivul.

Larisa Drăgulescu, despre bătăile îndurate în timpul mariajului cu Marian Drăgulescu: „La început a fost o palmă, două”

„Marian se uita foarte mult la videochat. Ultima dată când l-am surprins în fața calculatorului a fost cel mai grav. Și-a ieșit din minți că l-am întrerupt. Atunci m-a bătut așa cum m-a văzut o țară întreagă”, a povestit Larisa.

„La început a fost o palmă, două. «Îmi pare rău, nu voi mai face niciodată asta», așa îmi zicea. Situația se repeta, erau din ce în ce mai multe lovituri. În seara aceea, Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut până când am picat pe jos. M-a lăsat pe jos și a plecat în cameră la copii, pentru că băiețelul auzise și se trezise”, a mai spus.

„Ironia sorții este că acum eu fac, oarecum, nu este videochat, dar e ceva similar. Activez pe o platformă destinată adulților. Practic este cam același lucru la care se uita fostul meu soț. Cred că n-a fost nimic întâmplător, toate au dus la decizia asta a mea. Atunci am fost făcută femeie ușoară, fără să fiu în vreun fel. Eram o mamă care avea grijă de copii, nu mă ocupam de altceva”, a continuat.

„A fost un moment foarte greu, pentru că doar ce mă întorsesem din Austria, de la operația fetiței de implant cohlear. El avusese un concurs important. Lui nu i-a păsat decât de gimnastică, asta era pe primul plan pentru el. În loc să mă ajute, lucrurile au fost tot mai grave”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iulia Albu, critici dure la adresa Larisei Drăgulescu, fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, noi detalii despre relația cu iubita lui, Simona

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că mama sportivului le-a blestemat fiica. Beatrice s-a născut fără auz

Marian Drăgulescu: „E un episod din viața mea de care nu sunt mândru…”

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie. Cât de mică e, atât de… Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict”, a explicat Marian în primăvara anului trecut, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă. Când sunt agitat, prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt mândru… Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea”, a continuat.

„De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și, din punctul acesta de vedere, îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul în acele momente. Am învățat din acele greșeli. Am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și, de-a lungul timpului, nu am mai avut…”, a completat.

„Nu, niciodată (n.red.: nu a mai ridicat mâna la o altă femeie), a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri”, a mai spus Marian Drăgulescu, potrivit Click!.

Din noiembrie 2019, Marian formează un cuplu cu inginera Simona Carmen. Larisa s-a recăsătorit în aprilie 2021.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter