Fiica lui Marian Drăgulescu, Beatrice, operată pentru a șasea oară: „Aceasta a fost cea mai grea!”

De Unica.ro, pe

Beatrice Drăgulescu, fiica gimnastului Marian Drăgulescu și al fostei soții, Larisa, se confruntă din copilărie cu o hipoacuzie bilaterală profundă. Tânăra, în vârstă de 17 ani, a trecut prin numeroase operații pentru a putea auzi.

În 2008, pe când avea 4 ani, a suferit prima intervenție chirurgicală în Austria, fiindu-i pus un implant cohlear, pentru restabilirea auzului. A urmat o opreație similară, la București, dar câțiva ani mai târziu, în 2016, Beatrice a fost diagnosticată cu colesteatom – un chist localizat în urechea medie. După alte două operații, starea de sănătate a fetei s-a ameliorat și putea auzi.

Citeşte şi: Marian Drăgulescu a recunoscut că a bătut-o pe Larisa, prima lui soție

Din păcate, problemele au reapărut, iar recent, Beatrice a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Tinerei i-au fost scoase organele urechii interne pentru a evita o altă recidivă a bolii.

„ Acest cholesteatom nu provoacă doar lipsa auzului, mănâncă tot ce se află în interior, în căpușor. Structura osoasă și organele din urechea internă.

A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru.

Am ales bine, se simte foarte bine acum. Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări. Acum ne-am externat, continuăm cu niște tratamente pentru imunitate, să o ținem sub control. Să evităm să fie organismul slăbit pentru a nu apărea vreo recidivă”, a zis mama lui Beatrice, în emisiunea „Exclusivee VIP”, moderată de Cristi Brancu.

Citeşte şi: Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a pierdut sarcina

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a mai mărturisit că decizia de a o opera pe fată a fostre dificilă, de teamă ca fata să nu le reproseșeze, mai târziu, părinților că aspectul ei este modificat din cauza intervențiilor.

„Am zis să nu mă certe niciodată. Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului, de unde i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii.

Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest cholesteatom.

Însă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie.”, a adăugat Larisa Drăgulescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter