Marina Voica a suferit o intervenție chirurgicală pe cord la 84 de ani. Cum se simte artista

De Unica.ro, pe

Marina Voica (84 de ani) a suferit o intervenție chirurgicală de urgență pe cord. Operația a avut loc într-o clinică privată din Brașov, iar starea ei este una bună. Artista a făcut primele declarații despre intervenția suferită.

Marina Voica a suferit o intervenție chirurgicală pe cord la 84 de ani. Cum se simte artista

„Este greu să vorbești despre marea minune care s-a întâmplat aici, o operație pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc! A fost greu.

Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulțumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operație extraordinară”, a declarat Marina Voica, pentru Adevărul.

Marina Voica locuiește în prezent la Breaza, localitate în care și-a dorit să se retragă, să fugă de agitația și de temperaturile ridicate din București. Acolo cântă, dansează, compune, grădinărește și nu se simte deloc singură.

Cu toate că a fost căsătorită de două ori și deși a trăit multe povești de dragoste excepționale, artista nu a putut deveni niciodată mamă. „Doctorul mi-a interzis să fac copii”, mărturisea Marina Voica în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

De ce nu a devenit niciodată mamă

Artista a aflat încă din adolescență că suferă de o afecțiune a inimii. Medicii i-au spus că, în cazul ei, problemele cardiace i-ar fi putut fi fatale în cazul unei sarcini, relatează Wowbiz.

Marina Voica a mărturisit că, din momentul în care a aflat că nu poate deveni părinte, a eliminat din suflet orice dorință maternă și s-a concentrat pe cariera sa muzicală.

Vedeta face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești, alături de Margareta Pâslaru, Aurelian Andreescu, Dida Drăgan, Dan Spătaru, Corina Chiriac, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment.

Citește și:

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

De ce nu renunță Oana Roman la numele lui Marius Elisei pe rețelele sociale

După absolvirea Facultății de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, fostul ei soț, artista s-a stabilit definitiv în România. După separarea de primul ei soț, artista s-a căsătorit cu medicul cardiolog Viorel Teodorescu.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Până la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el.

Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor. Era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica după șase ani de căsătorie”, mărturisea solista în trecut, pentru revista Tango.

Viorel Teodorescu s-a stins din viață în anul 1981, la doar 41 de ani. Marina și Viorel și-au fost alături timp de 17 ani. Artista a devenit cunoscută după lansarea sa în emisiunea Tinere talente a lui Valeriu Lazarov, de la TVR, cu piesa Pe aripa vântului, lansată în 1960.

Cu ocazia Zilei regalității, în anul 2013, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Peleș, Marina Voica a primit din partea Casei Regale a României Ordinul Coroana României în grad de Cavaler. Decorația a fost înmânată de Alteța Sa Regală principesa Moștenitoare Margareta a României.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter