Copiii Larisei Drăgulescu au COVID-19. „Au simptome foarte diferite”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 ianuarie 2022, 12:30

Marian și Larisa Drăgulescu au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Richard și Beatrice. Copiii fostei perechi au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2 și au o formă mai gravă de COVID-19. Îngrijorată, Larisa Drăgulescu a sunat la 112. Medicii de pe ambulanță au luat decizia de a-i transporta la spital.

Copiii Larisei Drăgulescu au COVID-19. „Au simptome foarte diferite”

„Sunt în carantină, însă nu sunt eu infectată. Din nefericire, sunt copiii mei. Nu s-au simțit foarte bine, nu a fost o formă prea ușoară, dar trebuie să stau și eu cu ei în carantină, izolată cu ei. Fetița a făcut temperatură foarte mare, până la 40, din trei în trei ore”, a declarat Larisa Drăgulescu în emisiunea „Star Matinal”.

„I-am administrat eu medicamente și tot ce am știut, comprese de toate felurile, însă nu a funcționat. Până la urmă, am sunat la 112. A venit ambulanța și nu au știut nici ei ce să facă, decât să ne ia la spital”, a completat.

„(n.red.: La spital) ne-au dat o rețetă, tratament, și facem acasă. A ieșit imediat, a doua zi, și băiețelul cu PCR-ul la fel. A ieșit și el pozitiv și a trebuit să stau acasă, să am grijă de amândoi, că nu ne internam toți trei. Acum, copiii sunt puțin mai bine, dar nu pot să zic că sunt chiar bine”, a continuat.

„Au simptome foarte diferite. Băiatul zici că are gripă, tușește foarte urât, e foarte răgușit, dar n-a făcut febră. Fetița a făcut febră încontinuu și nu tușește. M-am speriat foarte tare. Nu mi s-a mai întâmplat să nu mă descurc cu ei până la vârsta asta”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Marian Drăgulescu a recunoscut că a bătut-o pe Larisa, prima lui soție

Marian Drăgulescu, noi detalii despre relația cu iubita lui, Simona

Iulia Albu, critici dure la adresa Larisei Drăgulescu, fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu

Din anul 2006 până în 2009, Larisa a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu. După mai bine de 3 ani de relație, Larisa s-a recăsătorit în aprilie 2021. Fiica fostului cuplu a fost diagnosticată la naștere cu hipoacuzie bilaterală profundă. Beatrice a trecut prin șase intervenții chirurgicale pentru a putea auzi. Prima operație a suferit-o la doar 4 ani, în Austria.

Richard este pasionat de sport, mai precis de gimnastică. Băiatul practică gimnastica de la vârsta de 4 ani și este legitimat la CSS Reșița. Marian Drăgulescu și fiul lui au concurat în cadrul aceleiași competiții, în Campionatele Naționale organizate la Ploiești, fiecare la categoria sa de vârstă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter