Marian Drăgulescu, noi detalii despre relația cu iubita lui, Simona

De Unica.ro, pe

Marian Drăgulescu formează de doi ani și jumătate un cuplu cu inginera Simona Carmen. Perechea s-a cunoscut înainte de ziua de naștere a tinerei și își dorește să-și oficializeze relația și să-și extindă familia.

Marian Drăgulescu, noi detalii despre relația cu iubita lui, Simona

La Antena Stars, întrebat ce l-a atras la partenera lui de viață, sportivul a declarat: „Pe lângă aspectul fizic, e o persoană inteligentă, cu simțul umorului. Suntem foarte compatibili, de multe ori gândim la fel, în aceeași direcție”.

Întrebat când se vor căsători, Marian Drăgulescu a mai spus: „Bineînțeles că urmează să facem și pasul acesta, să ne căsătorim. Deocamdată, cu toată pandemia asta, nu a fost o prioritate, dar cu siguranță vom ajunge să facem și acel pas. Ne dorim și copii, ca orice cuplu”.

„E puțin și o loterie. Cu timpul am învățat să mă bucur de prezent, de moment. Sper să țină cât mai mult (n.red.: relația). Dacă va ține până la sfârșit și va fi frumos, o să mă bucur cu atât mai mult. O să trăim prezentul, o să ne bucurăm unul de celălalt, ne vom simți bine împreună”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iulia Albu, critici dure la adresa Larisei Drăgulescu, fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a recunoscut că a bătut-o pe Larisa, prima lui soție

Perechea încă nu s-a logodit. „Cum spuneam, nu ne ține o hârtie. Când va veni momentul potrivit, o să facem și acest pas. Amândoi ne dorim, dar să se liniștească situația asta cu pandemia. Va fi o nuntă cu prieteni, cu familie, cu rude, o nuntă normală”, a continuat.

„Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să mă îmbunătățesc pe viitor. Important este că ne potrivim, ne completăm. E ok. Nu este greu de uitat când ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut cu cinci zile înainte de ziua ei de naștere!”, mai spunea Marian Drăgulescu anul trecut.

Atât sportivul, cât și Simona își doresc să-și întemeieze o familie, însă nu se grăbesc. „Ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simțim bine”, mai declara sportivul, tot anul trecut.

Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit de două ori. Din anul 2006 până în 2009, Marian a fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu. Fostul cuplu are doi copii, o fiică și un fiu. La un an de la divorțul de Larisa, sportivul s-a recăsătorit cu o tânără numită Corina. Perechea a divorțat în anul 2019.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter