Tânăra cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, dispărută din mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iunie 2022, 11:41

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație. Cauza ar fi fost infidelitatea fotbalistului, care ar avea o amantă. În urma zvonurilor apărute în presă, presupusa iubită a fundașului spaniol și-ar fi șters conturile de pe rețelele de socializare.

În presa internațională s-a scris că Gerard Pique ar avea o relație cu o tânără de 22 de ani, „o blondă, studentă, care lucrează ca hostess în Barcelona.” Presupusa amanta a fotbalistului ar fi prietenă cu soția colegului lui de la Barcelona, Riqui Puig. Jurnalistele Lorena Vazquez și Laura Fa, de la El Periodico, susțin că Pique ar fi cunoscut-o pe femeie într-un club din Barcelona.

Deși nu au vrut să dezvăluie numele tinerei, ci doar inițiala, „C”, acestea au mai spus că în urma dezvăluirii că are o relație cu fostul iubit al Shakirei, femeia și-a șters conturile de pe rețelele de socializare. Tânăra ar fi avut peste 300 de postări pe contul de Instagram pe care l-a șters, potrivit digisport.ro.

Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separați o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru că i-aș face rău Shakirei, a spus jurnalista Lorena Vazquez.

Shakira și Gerard Pique, adevăratul motiv al despărțirii

Shakira a transmis public în urmă cu câteva zile că ea și Pique s-au despărțit. Cei doi au împreună doi băieți, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Citește și: Ce este mononucleoza cronică, boala cu care a fost diagnosticat Justin Bieber

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Cu regret vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim, a transmis Shakira.

O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.

Acum 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public rămânem un cuplu, a explicat jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de publicația catalană Marca.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter