Gabriela Cristea, vacanță cu peripeții. Ce a pățit prezentatoarea TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 ianuarie 2022, 11:36

Gabriela Cristea (47 de ani), Tavi Clonda (42 de ani) și fiicele lor, Victoria Bella Margot (4 ani) și Iris Thea Selena (2 ani), au început anul 2022 cu o vacanță în Egipt. În timpul acesteia, prezentatoarea TV s-a accidentat grav la picior. Purtând o pereche de pantofi cu talpa alunecoasă, jurnalista a căzut și a făcut întindere de ligament.

Gabriela Cristea, vacanță cu peripeții. Ce a pățit prezentatoarea TV

„Am căzut foarte nașpa în vacanță. Am aproape o lună (n.red.: de la căzătură). (…) Îmi făcusem un butuc de picior. Nu vreți să știți cum am căzut. Aveam o pereche de pantofi de fiță, cu talpă din piele, care aluneca foarte tare. I-am tot spus lui Tavi, «ușor pe scări, nu pot»”, a povestit Gabriela Cristea, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„S-au strâns vreo 10 persoane când am căzut, nu știu de unde. Mă durea atât de tare. Am căzut foarte nașpa. Am făcut întindere de ligament. Am fost vânătă pe picioare, degetele la fel. Nu m-am dus la doctor efectiv. Mi-am făcut o consultație online”, a continuat.

„L-am sunat pe medicul nostru ortoped. M-a pus să mă mișc, să mă întorc, să mă răsucesc, să vadă despre ce este vorba. Sunt pe antiinflamatoare. Ar trebui să mă duc la fizioterapie, dar cine are timp? Lasă că îmi trece așa, cu grijă”, a mai declarat Gabriela Cristea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

Gabriela Cristea a debutat în televiziune la doar 20 de ani. Prezentatoarea și-a început cariera în 1994, la TVR1, ca moderatoare a concursului Eurovision. Până în februarie 1996, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de divertisment difuzate de Tele7abc.

Gabriela Cristea a absolvit în anul 1993 Liceul de Coregrafie Nr. 1 din București, iar după ce a susținut examenul de Bacalaureat, a optat pentru o facultate în domeniul comunicării.

Prezentatoare TV a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar ulterior s-a specializat în comunicare neurolingvistică, în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter