Gabriela Cristea, cu fiica cea mică la spital de Paște. „Noi suntem niște părinți extrem de responsabili”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 10:12

Gabriela Cristea (47 de ani) și soțul ei, solistul Tavi Clonda (42 de ani), au împreună două fiice, Victoria Bella Margot (4 ani) și Iris Thea Selena (3 ani). În cadrul emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii”, pe care o găzduiește, prezentatoarea a dezvăluit că a mers cu Iris la spital de Paște.

Gabriela Cristea, cu fiica cea mică la spital de Paște. „Noi suntem niște părinți extrem de responsabili”

„Noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de-abia are voie să mănânce și ar mânca orice..”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii”, potrivit Spynews.

În noiembrie 2020, Gabriela mărturisea că, dacă ar fi fost cu 5 ani mai tânără, și-ar mai fi dorit copii.

„Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina”, mărturisea prezentatoarea TV, în emisiunea „La Măruță”.

„Numai că, după ce am avut-o pe Iris, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că, dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Cristea și-a mărit buzele. „Sunt foarte mulțumită”. Cum arată acum vedeta

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat civil în aprilie 2015, iar religios în august 2019. Prezentatoarea și solistul formează un cuplu din septembrie 2013.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune la doar 20 de ani. Prezentatoarea și-a început cariera în 1994, la TVR1, ca moderatoare a concursului Eurovision. Până în februarie 1996, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de divertisment difuzate de Tele7abc.

Gabriela Cristea a absolvit în anul 1993 Liceul de Coregrafie Nr. 1 din București, iar după ce a susținut examenul de Bacalaureat, a optat pentru o facultate în domeniul comunicării.

Prezentatoare TV a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar ulterior s-a specializat în comunicare neurolingvistică, în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter