Gabriela Cristea și Tavi Clonda se tem de infecția cu coronavirus: „Soțul meu a fost contact cu Marcel Pavel”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 iunie 2020, 12:05
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut prin momente de spaimă după ce mai multe vedete de la Antena 1 au fost infectate cu coronavirus, printre care și Marcel Pavel, iar Tavi a intrat în contact cu artistul.

Tavi Clonda și-a făcut testul pentru a afla dacă este infectat cu COVID-19 și rezultatul a ieșit negativ, însă artistul se teme în continuare că ar putea infecta pe cineva: „Soțul meu a fost contact cu Marcel și a fost testat negativ. Au fost niște momente îngrozitoare pentru noi. Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul. Acum el se teme să mai aibă contact cu oamenii, are o teamă legată de faptul că ar putea să infecteze pe cineva deși nu este posibil.

Cei care vorbesc asemenea aberații habar nu au prin ce trec cei care se trezesc, fără voia lor, cu acest nenorocit de virus sau cei care au fost în contact cu cei infectați. Oameni fără minte, care nu au ce face cu viața lor și din plictiseală lansează teoriile conspirative pe care le citesc în ultima perioadă și mă crucesc”, – a scris Gabriela Cristea siteurile de socializare.

„Salutare dragilor și mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Vreau să va spun că deși situația nu este ușoară deloc,eu sunt bine,acasă, testul meu a ieșit negativ. Sunt cu gândul și cu inima la colegii mei de emisiune testați pozitiv. Sunt sigur că totul va fi bine! Suntem o echipa frumoasă și unită iar perioada această dificilă nu face altceva decât să ne unească și mai mult și să realizăm în curând cel mai tare sezon Te cunosc de undeva. Va pup și va îmbrățișez!”,  – a transmis la rândul lui Tavi Clonda.

Citește și – Care este motivul halucinant pentru care Roxen a fost bătuta de iubit

Dintre vedetele Antena 1, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și – Alina Pușcaș, dezvăluiri din spitalul mobil unde este internată cu coronavirus

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter