Gabriela Cristea și Tavi Clonda, primele fotografii cu fetița nou-născută

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 martie 2019, 12:49
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pentru a doua oară. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a adus pe lume cea de-a doua fetiță, pe care o vor boteza, de asemenea, cu trei nume, unul dintre acestea fiind deja dezvăluit: Iris.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au ținut tot timpul fanii la curent cu evoluția sarcinii, iar după ce aceasta a intrat în sala de operație, pentru că a trebuit să nască prin cezariană și la același spital ca și Andreea Bălan, care ne amintim că a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii, Tavi Clonda a fost foarte activ pe rețelele de socializare și de asemenea a făcut primele declarații în acest sens: „Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa este foarte bine, a păpat. Gabriela trebuie să înceapă mobilizarea după operaţie. Este bine. Am depăşit episodul Andreei Bălan, am înţeles că este un caz unic. Am avut emoţii diferite faţă de la Victoria. Totul este bine, suntem fericiţi. Cred că marţi sau miercuri va fi externată. A fost şi Victoria la spital, o să vină şi azi, vrem să facem cunoştinţă. Nu a băgat-o în seamă pe Iris şi pe drum îi spunea numele, chiar dacă nimeni nu mă crede”, – a mărturisit Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea a postat prima fotografie cu micuța Iris și a transmis un mesaj înduioșător alături: „De azi, primăvara pentru noi înseamnă Iris!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, primele fotografii cu fetița nou-născută

Tavi Clonda, la rândul său, i-a scris un mesaj emoționant soției sale: „Astăzi a venit primăvara în viețile noastre! Multumesc iubitei mele soții, Gabriela Cristea, ești eroina mea!”. Totodată, Tavi Clonda nu a rezistat tentației de a se mândri cu postura de proaspăt tătic și a postat o fotografie cu micuța nou-născută:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, primele fotografii cu fetița nou-născută

„Iris a adus primăvara în sufletele noastre, dar și căldură și mult soare afară.” – a scris Tavi Clonda în dreptul fotografiei în care-și strânge în brațe fetița nou-născută.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter