Goldie Hawn, la 77 de ani. Fotografii unice făcute publice de Kate Hudston, fiica actriței: „Ești totul pentru mine”

De Unica.ro, pe

Goldie Hawn a împlinit 77 de ani. Fiica sa, celebra actriță Kate Hudson, a postat un mesaj emoționant de ziua mamei sale pe contul său de Instagram.

Celebra actriță de la Hollywood a făcut publice, pe contul său, mai multe fotografii și un mesaj special pentru a celebra ziua mamei sale, actrița Goldie Hawn.

Ce mesaj a postat Kate Hudson de ziua mamei sale

“Sunt așa de norocoasă să mă pot bucura de prezența mamei mele în fiecare zi, DAR AZI, 21 noiembrie, este ziua în care s-a născut. Mă întreb dacă Dumnezeu știa ce a fost inventat în stele pentru a crea această lumină radiantă? Am senzația că nu întâmplător ea împărtășește această poftă de viață și are acest spirit vesel. Dar nu vă lăsați păcăliți, mama mea a provocat cele mai conservatoare minți, și-a dovedit valoarea, ne-a deschis drumuri ca noi să pășim mai ușor. A tăiat buruienile care zgâriau gleznele femeilor, doar ca să le încetinească evoluția. Ei nu i-a păsat, a mers mereu înainte și nu a acceptat niciodată un refuz.

Viața mamei mele este un tezaur de înțelepciune și sunt onorată s-o cunosc atât de bine. Cel mai important, ea și-a dorit mereu și continuă să aspire să fie cea mai bună mamă și bunică. Și ei bine… să spunem doar că ea câștigă la asta LA MULȚI ANI MAMA G! Esti totul pentru mine!”, a transmis celebra actriță pe contul său de Instagram.

Ce vedete i-au mai urat „La mulți ani!” actriței Goldie Hawn

Reese Witherspoon, Chelsea Handler, Melanie Griffith, Jane Seymour și multe alte vedete de peste Ocean au ținut să îi ureze lui Goldie Hawn „La mulți ani!”.

Kate Hudson a fost invitată recent la o emisiune de televiziune și a declarat că mama ei este „foarte implicată” în viața sa și a avut grijă să se asigure că este prezentă în sala de nașteri atunci când toți cei trei copii ai ei s-au născut. Kate a comparat prezența lui Goldie acolo cu o „comedie”.

Goldie Hawn formează un cuplu cu Kurt Russell, din 1983

Kurt Russell este partenerul de viață al lui Goldie Hawn. Goldie Hawn a fost căsătorită de două ori, însă relațiile nu au funcționat. Cu Kurt Russell este împreună din 1983, însă nu s-au mai căsătorit. În afară de Kate, Goldie Hawn mai are doi fii, Wyatt și Oliver.

Recent, Goldie poate fi văzut în filmul Netflix Cronici de Crăciun 2. Joacă rolul doamnei Clause, alături de Kurt Russell în rolul lui Moș Crăciun.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter