Emily Burghelea s-a pozat în lenjerie intimă la o zi după ce a născut: „Nașterea naturală este o minune”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 23 ianuarie 2023, 15:10

Vinerea trecută, Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit la naștere nota 10 din partea medicilor.

La doar o zi după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei și al soțului Andrei, Emily Burghelea s-a fotografiat într-un costum de baie.

Emily Burghelea, în costum de baie, după naștere

Fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea a mărturisit că încă simte dureri musculare după nașterea care a avut loc natural, dar subliniază că este „o minune, atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș”.

„Cam așa arată corpul meu, la fix o zi după naștere! Nu vă imaginați ce febră musculară am! Mă doare fiecare mușchiuleț din corp, în momentul expulziei încordezi și mușchi de care nu știai că există EFECTIV! Dar heeeei! Sunt recuperată aproape în totalitate! Nașterea naturală este o minune, atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, dacă puteți alege, vă încurajez să alegeți nașterea naturală, fetelor! Să nu vă fie teamă! Cu Dumnezeu în suflet nimic rău nu se poate întâmpla! CURAJ!”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Emily și bebelușul ei au ajuns acasă

Ieri, Emily Burghelea și bebelușul ei au fost externați. Prezentatoarea a mers acasă cu cel mic și a împărtășit și acest moment cu fanii de pe iInstagram. Emili a mărturisit că întâlnirea dintre bebeluș și sora lui mai mare a fost una de poveste.

„Doamne cât am așteptat momentul acesta! Vă zic sincer, deși mi-am făcut o mie de scenarii, deși mi-am imaginat clipa întâlnirii în fel și chip, reacția Amedeei m-a surprins chiar și pe mine! Câtă iubire poate încăpea într-o inimioară atât de mică?

Citeşte și: Emily Burghelea a născut un băiețel: „Ce trăim acum este magic”. Prima imagine cu bebelușul

Fără nici un fel de explicație, Ame a știut că bebe este frățiorul ei, s-a bucurat enorm, l-a pupat, l-a mângâiat și se vedea în ochii ei cât de fericită este! A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea…

Legătura dintre frați nu se compară cu nimic pe lumea, iar acum am putut să văd asta cu ochii mei! Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există! Familia noastră s-a reunit iar acum este completă! Să înceapă aventura!”, a scris Emily Burghelea

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

În septembrie 2021, Emily Burghelea s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei. Andrei este un prosper om de afaceri în domeniu IT și preferă să stea departe de viața publică. Acesta este și motivul pentru care de fiecare dată când iese în public, preferă să poarte o mască.

Vedeta a dezvăluit că soțul ei, Andrei, a asistat la nașterea băiețelului și travaliul a fost depășit cu zâmbetul pe buze.

Sursă fotografii: Instagram

CONȚINUT VIDEO UNICA
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter