Gabriela Cristea și Tavi Clonda, detalii de ultimă oră despre nuntă

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți civil din anul 2015, iar acum urmează să ajungă în fața altarului. Cei doi vor face nunta luna aceasta, iar botezul micuței la începutul lunii septembrie.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, este pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a făcut dezvăluiri despre marele eveniment din viața sa care va avea loc pe 24 august: „Urmează să alegem biserica. Nu e nuntă, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane. Soția mea ar vrea să facem acasă petrecerea, dar avem și propuneri de locații. Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui”, – a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda 1

Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să fie gata verighetele și au stabilit ca fiecare să scrie pe inelul celuilalt un mesaj-surpriză: „Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții. Pentru costumul meu vreau să vorbesc cu Adina Buzatu”, – a adaugat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Tavi Clonda își dorește să cânte la botezul fiicei sale, Thea Iris Selena, care este programat pe 6 septembrie: „Vom avea peste 100 de invitați la botez. Voi cânta la petrecere alături de bandul meu și sunt sigur că vor cânta și colegii mei de la Naționala Artiștilor Fotbaliști. Vrem să fie și muzică populară”, – a încheiat Tavi Clonda.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter