Emily Burghelea, ținută de peste 3.500 de dolari la petrecerea de botez a fiului. Cum a arătat rochia purtată de vedetă / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 13:59

Emily Burghelea (23 de ani) a făcut petrecerea de botez a fiului ei, Damian, în urmă cu câteva zile. Frumosul eveniment a avut loc pe 21 aprilie și a fost organizat de soțul vedetei de televiziune, Andrei, în doar două zile.

Emily și familia, soțul, micul Damian și fetița, Amedea (2 ani), au fost cu ocazia Sărbătorilor Pascale într-o frumoasă vacanță în Israel. Planificarea petrecerii de botez a fost sarcina lui Andrei, deoarece Emily s-a ocupat de punerea la punct a ceremoniei religioase de creștinare. Soțul vedetei a planificat ultimele detalii ale petrecerii imediat după venirea din Israel.

Citeşte şi: Ce a pățit Emily Burghelea în vacanța de Paște din Israel. „Încă sunt șocată! Nu credeam că e posibil așa ceva”

“Botezul la biserică l-am organizat eu, iar petrecerea trebuia să o organizeze el! Așa ne-am împărțit sarcinile însă nu am luat în considerare că el…va uita! 😅 Urați-i succes! Eu am am zis că nu vreau să-i dau niciun tips, el crede că e ușor să te ocupi de un eveniment ca acesta, dar nu știe ce-l așteaptă!” – a transmis ea pe Instagram, în timpul vacanței din Israel, cu câteva zile înainte de marele eveniment.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-a îmbrăcat Emily Burghelea la petrecerea de botez a fiului ei.

Așa cum era de așteptat, petrecerea a ieșit așa cum vedeta și soțul ei și-au dorit.

„Petrecerea de botez a lui Damian a ieșit absolut fabulos, neașteptat de bine! Andrei a realizat-o în fix 72 de ore, pentru că noi l-am botezat pe Damian la fix 40 de zile, așa cum ne-a recomandat preotul, la 40 de zile după naștere. Atunci eram în post și nu se puteau face petreceri. De aceea, imediat după ce s-a terminat postul Paștelui, am făcut și petrecerea.” – a spus ea, pentru click.ro.  

Citeşte şi: Emily Burghelea, siluetă impecabilă la trei săptămâni după ce a născut. Vedeta și-a revenit spectaculos

La marele eveniment, Emily Burghelea a purtat o ținută cu totul deosebită. Vedeta a ales o rochiță neagră, de seară, foarte scurtă și decoltată, cu bretele subțiri, încrustate cu cristale și cu două detalii interesante la bază, două crestături în zona superioară a piciorului, în formă de fundițe realizate și ele din cristale și perle. O astfel de rochiță este estimată undeva la puțin peste 1,500 de dolari.

Citeşte şi: Emily Burghelea a povestit experiența nașterii: „Andrei îmi împingea cu capul în piept”

Pantofii au fost și ei în ton cu rochia, vedeta alegând o pereche de sandale cu toc gros și platformă, negre, cu o fundiță din cristale în zona degetelor și cu baretuțe asortate, strălucitoare, în jurul gleznelor. Modelul este estimat la circa 2.000 de dolari.

Andrei s-a asortat cu ținuta soției sale și a purtat un costum negru și o cămașă neagră.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter