Gabriela Cristea, criticată dur de Raluca Bădulescu pentru ținută

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 septembrie 2019, 13:39
Gabriela Cristea a fost luată în vizor de Raluca Bădulescu. Aceasta a criticat-o în cel mai dur și aprig mod cu putință, iar acuzele s-ar răsfrânt și asupra soțului său, Tavi Clonda.

Raluca Bădulescu a criticat ținuta aleasă de Gabriela Cristea la nunta Adelinei Pestrițu, iar cuvintele au fost cel puțin usturătoare: ”Aș fi pus o rochie mai lungă. Nu este o ținută de nuntă ce poartă Gabi, este o vestimentație de cocktail, aș fi ales altceva. La nuntă, trebuie să fii un pic mai prețios, indiferent de genul tău vestimentar. Măcar, dacă ține atât de mult la modelul acesta, deși nu știu ce i-o plăcea atât de mult, dar mă rog, măcar să fi fost lungă și să fi fost fusta lucrată pe bie, să prindă o linei care să curgă un pic. Ar fi subțiat vizual și talia! Din punctul meu de vedere, genul acesta de ținută pătrățește, mâna este pătrată, fiindcă este prea scurtă, iar talia nu este suficient marcată. Dacă observați în imagini, Gabi s-a băgat după Tavi în poză, să pară mai slabă! Știu și șmecheria asta, când mă duc undeva și sunt mai lată, uite-mă, ce mă ascund după cel din fața mea. Adică, l-a băgat pe bărbati-su la înaintare… cunoaștem genul acesta de truc”, – a spus Raluca Bădulescu pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Raluca Bădulescu, despre Gabriela Cristea: ”Nici cal, nici măgar”

”Rochia nu este prea fericită, sandalele iarăși…nu le înțeleg. Tocul este prea mic, nici cal, nici măgar. Eu nu înțeleg tocurile astea de 8 centimetri, ori este de 10-12 centimetri ori deloc. Și care este legătura între sandale și rochie? De ce nu le-a ales și pe ele negre? Iarăși…De ce a ales lungimea asta la rochie, ei i se pare că picioarele arată bine? Uite, știu că am să intru în gura ei, dar, eu de exemplu, dacă nu am picioare de arătat, nu le arăt, le ascund cu niște cizme sau la mare, credeți că mă duc cu ață în fund? Nu, nu merg pe plajă așa ca o nebună, dacă eu nu mă văd bună? Nu!!! Lungesc rochia sau trag pantalonii, să nu se vadă…Așa că, îi spun și ei…lungește rochia, că este cam măricel piciorul”.

Raluca Bădulescu, despre Tavi Clonda: ”Arată ca un clovn”

Raluca Bădulescu l-a criticat și pe Tavi Clonda pentru costumul ales: În privința lui Tavi, ce să zic, arată ca un clovn, am spus-o. Cei clovneria asta, ori el vrea să arate că este haios? Mor pe haioșii ăștia…Măi, bărbații nu trebuie să fie haioși, că nu sunt Stan și Bran, Clonda nu-i Mr. Bean! Are și un aer de ăsta…A pozat așa… (n.r.cu dinții la vedere). Pe această cale, aș vrea să mai spun ceva! Am văzut că Tavi și Gabi sunt activi pe Instagram și postează cu hastagul victorienii, știu că este de la numele primei fetițe, dar nu îmi place. Le spun așa…Nu mai pozați în victorienii, că…ce? Însă dacă tot o fac, să acorde o mai multă atenție imaginii, de fapt un pic. Nu-mi place” – a încheiat jurata ”Bravo, ai stil!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au botezat în acest weekend cea de-a doua fetiță. Vezi aici imagini de la eveniment!

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter