Meghan Markle, la plimbare pe străzile din Los Angeles, într-o ținută de 12.000 dolari

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 martie 2023, 17:00

Meghan Markle nu se dezice de statutul de ducesă și nu iese pe stradă fără să arate impecabil. Soția Prințului Harry a fost văzută în Los Angeles, purtând o ținută care costă peste 12.000 de dolari.

Ducesa de Sussex a arătat extrem de chic și părea foarte fericită în momentul în care a ieșit dintr-un restaurant cu specific mexican, de Ziua Internațională a Femeii.

Meghan Markle, ținută de 12.000 de dolari

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a arătat luxos într-o haină neagră de cașmir Max Mara în valoare de 6.000 dolari și o pereche de pantofi Valentino de 770 dolari.

Ducesa și-a accesorizat ținuta cu o geantă de la Chanel în valoare de 5.600 dolari și o pereche de ochelari de soare care costă, potrivit ET Online, 200 dolari.

Meghan a sărbătorit femeile de la Harvest Home, o organizație caritabilă din Los Angeles care „transformă viețile femeilor însărcinate care locuiesc pe străzi, precum și pe cele ale copiilor lor, oferindu-le cazare, suport și programe care le ajută să devină cele mai bune mame”.

Ducesa și echipa ei au făcut o vizită organizației, unde Meghan și echipa sa au creat un butic pentru bebeluși, au găzduit un prânz și au făcut o donație acestei organizații.

Apoi, Meghan Markle a urcat în mașină și s-a îndreptat spre casa ei din Montecito, California.

Citește și: Meghan Markle se simte „exclusă” din planurile pentru încoronarea regelui Charles. Ducesa de Sussex, ridiculizată într-un show tv

Citește și: Prințul Harry și Meghan, furioși după decizia luată de regele Charles, de a-i „evacua” din Frogmore Cottage

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, obligați să renunțe la bonă, în urma unui „incident”

Citește și: Prințul Harry, totul despre prima întâlnire cu Meghan Markle: „Îți tăia respirația”

Fiica Prințului Harry a fost botezată

Aceasta a fost prima apariție în public a lui Meghan Markle, după ce s-a aflat că fiica ei și a Prințului Harry, Lilibet Diana, a fost botezată săptămâna trecută.

Tot atunci s-a aflat că cei doi copii ai ducelui de Sussex au primit noi titluri regale.

„Pot confirma că Prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie”, a anunțat purtătorul de cuvâtn al lui Harry și Meghan.

Joi, titlurile copiilor lui Meghan și Harry au devenit oficiale când, site-ul oficial al familiei regale i-a listat pe Archie (3 ani) și Lilibet (1 ani), ca prinț și prințesă.

Schimbarea este vizibilă pe pagina de web în care este postată linia de succesiune la tronul britanic. Primul după regele Charles este primul sîu născut, Prințul William, urmat de cei trei copii ai acestuia: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Următorul în linia succesiunii la tron este Prințul Harry, urmat de Prințul Archie de Sussex și Prințesa Lilibet de Sussex.

Schimbarea privind titlurile regale ale lui Archie și lilibet a venit ca urmare a decesului reginei Elisabeta. Când regretatul monarh trăia, copiii lui Harry nu au primit titluri regale deoarece nu erau moștenitorii cuiva care se afla în imediata linie de succesiune. Totuși, când suverana a murit, totul s-a schimbat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată ținuta de 12.000 de dolari a lui Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter