Gabriela Cristea, atacuri de panică și fobii după ce s-a vindecat de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 noiembrie 2021, 11:51

Gabriela Cristea, gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, de la Antena Stars, a povestit că a trecut prin mai multe atacuri de panică după ce s-a vindecat de COVID-19.

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, Gabriela Cristea a dezvăluit că era vaccinată împotriva COVID-19 și nu a dezvoltat o formă gravă a bolii. Vedeta și-a pierdut gustul și mirosul, iar timp de patru zile a avut simptome de gripă.

Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des.

Citește și: Motivul din cauza căruia Gabriela Cristea a făcut atac de panică: „Habar n-aveam ce mi se întâmplă”

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Gabriela Cristea are COVID-19. Cum se simte prezentatoarea TV

Gabriela Cristea, atacuri de panică și fobii după ce s-a vindecat de COVID-19

Însă vedeta de televiziune s-a confruntat cu momente grele după ce a scăpat de virusul SARS-CoV-2 și a fost nevoită să ceară sfaturile unui psiholog, potrivit cancan.ro.

Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii „Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează, a mărturisit prezentatoarea TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter