Gabi Bădălău, prima declarație după ce a fost surprins în Dubai cu Bianca Drăgușanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 ianuarie 2021, 17:42

De sărbători, potrivit Spynews, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au aflat împreună în Dubai. Recent, bărbatul a făcut primele declarații despre statutul relației lor.

În prezent, Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia fiilor lui, Gabriel și Nicolas. A divorțat de mama acestora, solista Claudia Pătrășcanu, în vara anului 2019.

Gabi Bădălău, prima declarație după ce a fost surprins în Dubai cu Bianca Drăgușanu

Cel mai recent, Bianca a format un cuplu cu Alex Bodi. S-au căsătorit civil pe 1 august 2019 și au divorțat pe 10 martie 2020. De atunci, au existat mai multe împăcări și despărțiri. Din 13 noiembrie 2020, Alex se află în spatele gratiilor.

Alături de alți bărbați, Alex Bodi ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional organizat, acuzat de racolarea, transportul și exploatarea sexuală a mai multe minore și tinere în Germania, Marea Britanie și Austria.

Înaintea relației cu Alex, Bianca a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, alături de care a devenit mama Sofiei.

Pentru Spynews, Gabi Bădălău a declarat: „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”.

Foto: Instagram

Citește și:

Bianca Drăgușanu este o mamă autoritară: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Cum a răspuns Gabi Bădălău acuzațiilor făcute de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter