Cupluri celebre pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2023. Nicole Kidman și Keith Urban și-au arătat iubirea în fața fotografilor

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 martie 2023, 15:52

Premiile Oscar 2023 și-au desemnat câștigătorii, în noaptea de duminică spre luni, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru lumea mondenă. Iar unele vedete au profitat de ocazie pentru a transforma această seară într-o întâlnire.

Mai multe staruri de peste Ocean au călcat pe covorul roșu la brațul partenerilor lor și s-au bucurat împreună de atenția oferită de presă.

Cele mai drăguțe cupluri de la gala premiilor Oscar 2023

Succesul trebuie împărtășit alături de cei dragi. Fie că au câștigat un Oscar, fie că au primit o nominalizare, este o ocazie ce trebuie sărbătorită de către actorii de la Hollywood. Și mulți dintre ei au vrut să sărbătorească alături de cei care le sunt alături zi de zi.

Astfel, mai multe cupluri celebre au venit împreună la Dolby Theatre din California, unde au avut parte de o seară de neuitat.

Printre celebritățile care au profitat de ocazie pentru a se bucura de o seară romantică alături de partenerii lor de viață se numără Jamie Lee Curtis, Zoe Saldana, Kelly Ripa, Allison Williams și Antonio Banderas.

Citește și: Cel mai ciudat moment de la gala premiilor Oscar. Hugh Grant a blocat-o pe Anshley Graham. Clipul a devenit viral / Video

Citește și: Premiile Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once” a plecat acasă cu cele mai multe trofee. Lista completă a câștigătorilor

Mai multe cupluri și-au arătat iubirea pe covorul roșu

Mai multe cupluri nu s-au sfiit de aparatele de fotografiat și și-au arătat afecțiunea pe covorul roșu al evenimentului. S-au îmbrățișat, s-au ținut de mâni și s-au sărutat, arătând că dragostea pluește în aer chiar și la cel mai important eveniment din industria cinematografică.

Îmbrăcați să impresioneze, Nicole Kidman și Keith Urban s-au îmbrățișat pe covorul roșu, arătând că sunt la fel de îndrăgostiți ca întotdeauna.

Citește și: „Palma” lui Will Smith, luată la roast de Jimmy Kimmel în deschiderea galei Oscar 2023 / Video

Citește și: Cele mai frumoase ținute pe covorul roșu la premiile Oscar 2023. Rihanna a făcut furori într-o rochie transparentă

Nici Miles Teller și Keleigh Sperry nu s-au ferit să își arate dragostea înainte de gala premiilor Oscar. Cei doi s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt, profitând de fiecare ocazie pentru a se îmbrățișa. La un moment dat, actorul din „Top Gun” și-a strâns soția în brațe și a sărutat-o pe cap.

Allison Williams a fost însoțită la celebrul eveniment de către logodnicul ei, actorul german Alexander Dreymon, cu care are un băiețel pe nume Arlo. Micuțul a venit pe lume în anul 2021.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cele mai simpatice cupluri de pe covorul roșu al galei premiilor Oscar 2023!

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter