Fratele lui Mihai Onilă, despre moartea nepoatei sale: „A fost un extraordinar de mare șoc”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 18 iulie 2019, 11:43
Mihai Onilă, fost membru al trupei AXXA, și-a pierdut fetița, Ioana Emily Hope, care a fost răpusă de cancer în urmă cu trei ani. Ioana avea doar 10 ani când a fost smulsă din sânul familiei. Cântărețul și fratele lui, Gabi Onilă, au vorbit despre cele mai grele momente din viața lor.

Gabi a decis să vorbească sincer despre pierderea suferită de familia sa și despre perioada dificilă prin care au trecut. Mai mult, din cauza tensiunilor din acea perioadă, acesta a divorțat de soția lui.

,„Pierderea Ioanei a fost cel mai greu moment din viața noastră. Mulți oameni nu au realizat că a avut niște efecte extraordinar de puternice pentru el (n.r. Mihai). Pentru toată familia a fost un extraordinar de mare șoc”, a dezvăluit Gabi.

Ioana a fost o minune, un copil extraordinar, cuminte, iubibil, deosebit ca prezență. Când s-a întâmplat asta ne-am gândit că nu o să o scoată la capăt foarte ușor”, a povestit Onilă în cadrul emisiunii „Agenția VIP” de pe Antena Stars.

Cu toate astea, el (Mihai) a fost o forță și pentru noi și pentru soția sa. S-a creat o ruptură între mine și soție, soldată cu un divorț, având și o fetiță”, a mai spus Gabi Onilă.

Ioana s-a stins din viață în noiembrie 2016, la două luni după ce a fost diagnosticată cu cancer la creier.

Misiunea pe care a avut-o Ioana pe pământ este aceea de a mă fac să conștientizez că prezentul e cel mai important. Aveam nevoie de lecția asta dură. Există două feluri de evoluție, prin suferință și prin voință”, a afirmat Mihai Onlină anul trecut.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter