Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în ipostaze incendiare la piscină

De Unica.ro, pe

Antonia (28 de ani), fosta soție a cântărețului Andrei Ștefănescu (43 de ani), a făcut, recent, o surpriză plăcută celor care o urmăresc în mediul online. Antonia a postat o serie de fotografii în care apare în costum de baie. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu nu obișnuiește să se pozeze des în astfel de ipostaze incendiare, dar de data aceasta, profitând de zilele însorite de septembrie, s-a fotografiat în costum de baie în timp ce se alfa la o piscină din București.

Postările Antoniei de la piscină a fost apreciate de peste 1000 de internauți.

Vezi cum arată Antonia Ștefănescu în costum de baie în galeria foto de mai jos.

Antonia are o relație cu un fost concurent de la “Chefi la cuțite”

La un an de la divorțul de Andrei Ștefănescu, Antonia dezvăluia că are un nou iubit, pe bucătarul italian Vincenzo Aiello (31 de ani), fost concurent în show-ul culinar “Chefi la cuțite”.

„Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am «etalat» în online, să spun așa. Suntem discreți”, spunea Antonia, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Vedete de la Hollywood care s-au făcut de râs în public. Cum au fost fotografiate Nicole Kidman și Lady Gaga

Citeşte şi: Simona Halep, primele declarații despre cununia cu Toni Iuruc

Citeşte şi: David Beckham, surprins de soția sa, Victoria, în timp ce-și bronza posteriorul

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, despre traumele din copilărie: „Ne chinuiam! Tata era agresiv cu mama”

Vincenzo Aiello s-a mutat în România în 2015 și are mai multe afaceri în București.

„M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor pentru că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit Vincenzo, în vara acestui an.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter