Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund. Primele declarații ale juratului de la „X Factor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 decembrie 2020, 15:05

Sezonul 9 al faimosului show de talente „X Factor” s-a dovedit a fi unul plin se surprize plăcute pentru Florin Ristei (33 de ani). Artistul face parte dintre jurații concursului, iar în timpul audițiilor a avut ocazia să o întâlnească pe Naomi Hedman, o englezoaică de 27 de ani, care cocheta de mai mult timp cu lumea showbiz-ului.

Naomi i-a atras atenția lui Ristei din primele clipe de când a apărut pe scenă în fața juriului, iar acum, la nici două luni de când s-au zărit prima dată, cei doi formează unul dintre cele mai simpatice și proaspete cupluri mondene.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Până acum, Naomi și Ristei au fost destul de rezervați în declarațiile privind legătura dintre ei, dar iată că povestea lor de dragoste este una cât se poate de reală și cei doi și-au asumat relația după ce Naomi a ieșit din competiție.

Publicul a simțit de la bun început că există o chimie între Ristei și cântăreață și nu a ezitat să-i felicite pentru că și-au dat frâu liber sentimentelor.

Juratul de la „X Factor” a declarat recent că a primit o mulțime de mesaje frumoase din partea prietenilor și, chiar dacă nu ar fi fost așa, el și Naomi tot s-ar fi bucurat de ceea ce li se întâmplă fără să dea importanță „feedback-ului” negativ venit din partea celor care nu sunt de accord cu relația lor.

Citeşte şi: Cine e concurenta la „X Factor” care i-a picat cu tronc lui Florin Ristei

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a spus cântărețul, potrivit a1.ro.

Cât despre o posibilă colaborare profesională între cei doi, Florin Ristei a mai spus că nu este exclus un viitor proiect muzical: „Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da.”

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter