De ce a ajuns Dani Oțil să facă economie la electricitate: „O să ziceți că sunt zgârcit!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 13:50

Dani Oțil a povestit în matinalul de la Antena 1, “Neața cu Răzvan și Dani”, cum face el economie la elecricitate după ce cea mai recentă  factura la energie electrică l-a surprins într-un mod neplăcut. Colegul lui Răzvan Simion a luat măsuri pentru ca pentru viitoarea factură să nu mai scoată din buzunare sume atât de mari ca de data aceasta.

Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție – i-a mărturisit Dani lui Răzvan, în matinalul de la Antena 1.

Apoi, prezentatorul de televiziune a spus că a ajuns să procedeze ca tatăl său pentru a reduce costurile la electricitate și stinge toate becurile din camerele în care el sau soția sa, Gabriela, nu au treabă. În glumă, Dani a precizat că uneori mai “aprinde o lanternă seara” pentru a nu trezi suspiciuni în rândul vecinilor cu privire la bezna din casă.



Nu sunt nici bine, nici sănătos, e și vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, că mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii că am murit – a adăugat Oțil.

Prezentatorul a adus vorba și despre facture de gaze care va urma să vină. Vedeta de la Antena 1 se așteaptă la o surpriză de proporții și în acest sens.

L-am tăiat și pe ăla mic (Luca Tiago, fiul lui și al Gabrielei) de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. (…) Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Iar cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica – a încehiat Dani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter