Fiul pe care Arnold Schwarzenegger îl are cu menajera e pe val la Hollywood. Ce relație au cei doi astăzi

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 13:12

Joseph Baena calcă pe urmele celebrului său tată și are din ce în ce mai mult succes. Actorul și culturistul în vârstă de 25 de ani a obținut un rol major într-un film de acțiune alături de Luke Hemsworth și Morgan Freeman.

Conform Deadline, Baena a fost distribuit în filmul Gunner, care va fi regizat de Dimitri Logotheti.

Fiul lui Arnold, rol important într-un film de acțiune

El va interpreta rolul unui șerif pe nume Wally. Filmul este centrat în jurul veteranului Forțelor Speciale Lee Gunner (Hemsworth), care își duce cei doi copii într-o excursie, iar aici dau peste un laborator de fentanil și sunt răpiți de traficanții de droguri. 

Cu toate acestea, Gunner nu se va opri de la nimic pentru a-și aduce băieții înapoi în siguranță, deoarece nu se confruntă doar cu un cartel criminal, ci și cu FBI și poliția locală. Cu toate astea, se folosește de pregătirea lui specială pentru a-și aduce familia înapoi.

Joseph nu s-a folosit de contactele lui Arnold și a pornit de jos

Joseph lucrează în prezent ca agent imobiliar, dar a început să prindă tot mai multe roluri importante în industrie. Anul trecut, Baena a obținut primul său rol important în filmul SF Chariot al lui John Malkovich.

De asemenea, a jucat în Bully High și într-un episod din Scam Squad. Cariera de actor a lui Baena a început cu siguranță bine, deoarece are cinci filme, inclusiv  Gunner, în lucru. O altă producție, Called To Duty, este în prezent în post-producție.

Citeşte și: Arnold Schwarzenegger, mesaj emoționant pentru ruși: „Acesta este un război ilegal”

Arnold Schwarzenegger, relație cu menajera

Schwarzenegger îl are pe Baena cu Mildred Baena, care i-a fost menajeră timp de 20 ani. Aventura dintre Arnold și Mildred a iscat un adevărat scandal atunci când a devenit publică, în 2011, deși Baena s-a născut în 1997.

„După ce am părăsit biroul guvernatorului, i-am spus soţiei mele despre acest eveniment, care a avut loc în urmă cu peste 10 ani”, a spus Arnold la acea vreme într-un comunicat de presă. Actorul nu a menţionat însă că a mărturisit întreaga poveste doar atunci când soţia sa l-a confruntat cu informaţiile pe care le avea. Maria discutase cu menajera, cu care Arnold avea o relaţie paralelă, şi aflase chiar de la ea că au un copil împreună.

Arnold mai are patru copii: Katherine, Patrick, Christopher și Christina cu fosta sa soție, Maria Shriver. 

Joseph a apărut în Dancing with the Stars în sezonul trecut și s-a antrenat din greu. El a dus o luptă cu kilogramele pe parcursul anilor.

Citeşte și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

Fiul lui Arnold a câștigat lupta cu kilogramele

Fiul lui Arnold a dezvăluit că era supraponderal în copilărie, iar copiii l-au taxat mereu pentru asta.  „Am fost hărțuit când eram la școală elementară, gimnazială, iar la început, în liceu, m-am simțit ca un străin”, a spus Baena.

 La începutul acestui an, Joseph a declarat pentru Men’s Health că a reușit să se apropie de tatăl său din cauza pasiunii lor comune pentru culturism și fitness. „Chiar dacă îl puteam suna oricând, eram prea mândru”, a mărturisit Joseph despre relația lor

„Tatăl meu este de școală veche. El crede că munca grea dă roade, la fel și eu.  Îmi place cuvântul onoare și sunt foarte mândru, în sensul că dacă folosesc contactele tatălui meu sau îi cer favoruri, mă întreb ce onoare îmi va aduce asta?”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter