Fiul lui Nick Cave a murit la 31 de ani. Muzicianul a mai pierdut un copil

De Unica.ro, pe

Nick Cave a anunţat că fiul său cel mare, Jethro Lazenby, a murit, la vârsta de 31 de ani. Muzicianul a mai pierdut un copil în urmă cu șapte ani.

Artistul australian Nick Cave a confirmat printr-o scurtă declarație moartea fiului său, Jethro Lazenby.

Cu multă tristeţe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători pentru respectarea intimităţii familiei în acest moment, a transmis muzicianul, potrivit mirror.co.uk.

Jethro Lazenby, care a fost model, inclusiv pentru Balenciaga şi Versace, era fiul lui Nick Cave din relația cu Beau Lazenby. Acesta a trăit în Australia, la Melbourne, iar până la vârsta de șapte sau opt ani nu și-a întâlnit tatăl.

Jethro Cave ar fi murit la două zile după ce a ieșit din închisoare. Acesta a fost arestat în luna aprilie după ce a recunoscut că și-a agresat mama. Avocatul său, Sean Ghattas, i-a spus judecătorului că tânărul a fost diagnosticat cu schizofrenie, iar asta i-a afectat judecata.

Potrivit Daily Mail, Jethro a fost eliberat pe cauțiune pentru a urma un tratament împotriva abuzului de substanțe. Acesta trebuia să evite contactul cu mama sa timp de doi ani.

Nick Cave a mai pierdut un fiu în urmă cu șapte ani

Nick Cave a mai pierdut un fiu în 2015. Arthur a murit la vârsta de 15 ani după ce a căzut de pe o stâncă din Brighton în timp ce își făcea un selfie. Ulterior au apărut informații conform cărora adolescentul ar fi consumat LSD înainte de incidentul fatal, un drog cu un puternic efect halucinogen.

Muzicianul mai are doi fii, Luke, în vârstă de 30 de ani, din prima căsătorie cu jurnalista braziliană Viviane Carneiro, și Earl, în vârstă de 21 de ani, fratele geamăn al lui Arthur, din căsătoria cu Susie Bick.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter