Fiul lui Jon Bon Jovi s-a logodit cu Millie Bobby Brown, actrița din „Stranger Things”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 11 aprilie 2023, 16:34

Jake Bon Jovi ( 20 de ani) s-a logodit cu iubita lui, Millie Bobby Brown, în vârstă de 19 ani, după doi ani și jumătate de relație. Actrița din Stranger Things a dat vestea pe o rețea de socializare împreună cu iubitul ei, care este fiul legendarului cântăreț Jon Bon Jovi. 

Vedeta radia în brațele logodnicului ei. În acest timp, Jake a distribuit, de asemenea, două poze cu ei și un mesaj care spune multe: „pentru totdeauna” .

Jake Bon Jovi se căsătorește cu Millie Bobby Brown

Cei doi au sărbătorit fericita veste cu o ședință foto la plajă. Millie a purtat o rochie brodată, în timp ce Jake a îmbrăcat un tricou polo crem. Anunțul confirmă unele speculații care au circulat pe rețelele de socializare în ultimele săptămâni, după ce ea s-a lăudat cu bijuteria primită.

Millie a pozat la volanul unei mașini decapotabile, luna trecută, și-a îndepărtat privirea de la cameră și a  ridicat mâna în aer, arătând inelul proeminent pe care îl purta. 

Citeşte și: Care este numele adevărat al lui Jon Bon Jovi. Internauții, uimiți de descoperire

Cum a dat actrița vestea că au o relație

Ea l-a prezentat pe Jake celor 62,7 milioane de urmăritori ai săi în iunie 2021, când a postat cu o fotografie drăguță cu el pe Instagram, dar abia după ce a împărtășit o poză în care se sărutau relația a devenit oficială. 

„Ne-am cunoscut pe Instagram. Și am fost prieteni pentru o vreme, iar apoi, ce pot să spun?”, a spus actrița, în timp ce răspundea unor întrebări despre ea.

Millie l-a numit pe Jake „partenerul ei de viață”  într-o postare în care a redat o serie de fotografii cu ea și iubitul în ianuarie 2023.  Actrița engleză a devenit cunoscută la nivel internațional după ce a apărut în serialul de succes Netflix Stranger Things.

Citeşte și: Ce poreclă i-a pus Jon Bon Jovi Prințului Harry

Fiul lui Jon Bon Jovi și Millie Bobby Brown, o dragoste de milioane

Jake a însoțit-o pe vedetă pe covorul roșu, la New York, atunci când a avut loc premiera sezonului patru din Stranger Things. Evenimentul a avut loc în mai și a reunit numeroase celebrități.

În prezent, ea se bucură de succes cu rolul din cunoscuta producție, dar nu stă rău nici sentimental, semn că planetele s-au aliniat cum trebuie.

Filmul redă povestea unui grup de adolescenți dintr-un oraș fictiv din Indiana, în timp ce se luptă cu forțele supranaturale dezlănțuite de organizațiile guvernamentale. 

Jake, care este născut în New Jersey, este al treilea copil al rockerului Jon Bon Jovi, pe numele real John Francis Bongiovi Jr, și al soției sale de peste 40 de ani, Dorothea.

Înainte de relația ei cu Jake, Brown s-a iubit cu starul TikTok Hunter Ecimovic. Ea a spus mai târziu că a fost o legătură toxică. Când au început să se întâlnească, actrița era minoră.

Foto: Profimedia, Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter