Fiul Elenei Gheorghe a împlinit 10 ani. „Un copil de nota 10”

De Unica.ro, pe

Fiul Elenei Gheorghe (36 de ani), Nicholas Răzvan, a împlinit 10 ani pe 10 decembrie 2021. Solista și soțul ei, Cornel Ene (38 de ani), formează un cuplu de 16 ani și mai au împreună o fiică, Amelie Nicole (4 ani). Cu ocazia aniversării lui Nicholas, artista a scris un mesaj emoționant în mediul online.

Fiul Elenei Gheorghe a împlinit 10 ani. „Un copil de nota 10”

„10 pe 10, un copil de nota 10. Acum 10 ani, chiar pe 10 decembrie, la 11:21, venea pe lume cu un glas puternic, un înger de băiat ce a ales să-i fiu MAMĂ. Bucuria a fost imensă și continuă să crească în fiecare clipă. Când îi privesc ochii mari, negri, simt că viața mea are sens și nu mă pot dezlipi deloc de suflețelul lui plin de bunătate și blândețe, de bucuria și inocența lui”, a scris cântăreața.

„Nicholas este o minune de la Dumnezeu. El venit în viața mea când simțeam că mă lupt cu cele mai tulburi valuri ale vieții mele, a venit ca o liniște ce s-a așezat în sufletul meu și m-a făcut să realizez că iubirea este răspunsul la orice. Cred că cel mai de preț dar pe care un părinte i-l poate oferi copilului este iubirea, iertarea, toleranța și nu numai față de el, ci și față de toți semeni”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Elena Gheorghe, siluetă de invidiat după două nașteri. Cum se menține artista în formă

Fiica Elenei Gheorghe a împlinit 4 ani! Ce frumoasă este Amelie Nicole

Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania este adorabilă!

„Cred că așa cum așternem noi părinții viața, așa dorm ai noștri copii, așa că mă străduiesc în fiecare zi să-mi așez capul pe pernă seara cu gândul că am făcut bine și că ai mei copii vor avea ce să învețe de la mine. La mulți, mulți ani, suflețel bun și drag, fie ca drumul vieții tale să fie presărat numai cu florile dragostei și ale iubirii iar bunătatea și blândețea sa te urce pe cele mai înalte culmi ale înțelepciunii. Te iubesc! MAMA”, a încheiat.

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga. La nuntă, cuplul a avut 670 de invitați.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter