Cu ce afecțiune s-a confruntat Elena Gheorghe. „Nu mă mai vindecam”

De Unica.ro, pe

Elena Gheorghe (36 de ani) a dezvăluit recent că, în 2019, s-a confruntat cu o afecțiune serioasă a stomacului. Deși a urmat un tratament medicamentos, afecțiunea a persistat.

„Perioada pandemiei, care a fost foarte grea din punct de vedere psihic, dar și anumite probleme de sănătate m-au determinat să fac niște schimbări în viața mea, pe plan emoțional”, a declarat Elena Gheorghe pentru Impact.

Cu ce afecțiune s-a confruntat Elena Gheorghe. „Nu mă mai vindecam”

„Știam de la prietena mea bună despre acest Joc Magic, un fel de program de recunoștință de 28 de zile. Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam. Acest joc te învață să ierți, să fii recunoscător, optimist, să vezi doar lucrurile bune din viața ta și să oferi bunătate în jur. Acest lucru m-a ajutat să mă vindec. Sună surprinzător, dar e pe cât se poate de adevărat”, a completat.

În prezent, artista are programul foarte încărcat, multe dintre evenimentele amânate în timpul pandemiei fiind reprogramate într-o perioadă de doar 2 luni. Elena are și câte 5 concerte pe săptămână.

„Avem spectacole de luni până luni. Toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni. E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți. Nu prea stau pe acasă”, a mai declarat artista pentru Impact.

Cum și mama ei, interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, are concerte, copiii rămân în grija surorii mai mici a Elenei, Ana. Elena și soțul ei, Cornel Ene (40 de ani), au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (10 ani) și Amelie Nicole (4 ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Elena Gheorghe spune care este secretul relației de 16 ani dintre ea și soțul ei

Citește și: Elena Gheorghe, filmare de la 14 ani. „Cântăream cât nici în sarcină n-am avut”

Citește și: De ce nu și-a schimbat Elena Gheorghe numele după căsătorie. „Treaba asta nu am vrut-o neapărat eu”

Elena și Cornel s-au căsătorit în iulie 2012. Cuplul s-a cunoscut când artista avea 15 ani, iar Cornel 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

„Prietenia noastră s-a transformat în ceva mai mult și atunci am început să am o relație în adevăratul sens al cuvântului”, a povestit solista în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

„La baza relației noastre stă, în primul rând, prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc: «Oare ar fi bine să îi spun soțului așa ceva? Oare ar mai avea farmec? Oare nu o să îl surprindă sau, din contră, o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?»”, a continuat.

„Odată cu trecere timpului, oricum noi ne schimbăm, chiar dacă stăm non-stop împreună, cum stăm noi, la serviciu și acasă. Noi ca oameni evoluăm”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter