Elena Gheorghe, îngrijorată pentru fiul ei. Ce afecțiune are Nicholas? „A debutat cu febră, moleșeală”

De Unica.ro, pe

Elena Gheorghe (36 de ani) și soțul ei, Cornel Ene (40 de ani), au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (10 ani) și Amelie Nicole (4 ani). Fiul perechii a contractat recent o afecțiune contagioasă.

Elena Gheorghe, îngrijorată pentru fiul ei. Ce afecțiune are Nicholas? „A debutat cu febră, moleșeală”

„Nicholas a făcut vărsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni”, a explicat Elena Gheorghe pe Instagram.

„Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O formă destul de severă, zic eu. (…) Noi ne-am bucurat că Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni. Am zis că poate nu o ia și cea mică. Ea nu ar înțelege că nu trebuie să se scarpine și că poate rămâne cu semne. (…) Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm ca totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc..”, a încheiat solista.

În vara anului trecut, cântăreața făcea glume despre o a treia sarcină. În dreptul unei fotografii cu Nicole Cherry, pe atunci însărcinată cu fiica ei, Anastasia, Elena a scris: „Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise 🥰”.

Elena și Cornel s-au căsătorit în iulie 2012. Cuplul s-a cunoscut când artista avea 15 ani, iar Cornel 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

„Prietenia noastră s-a transformat în ceva mai mult și atunci am început să am o relație în adevăratul sens al cuvântului”, a povestit solista în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

„La baza relației noastre stă, în primul rând, prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc: «Oare ar fi bine să îi spun soțului așa ceva? Oare ar mai avea farmec? Oare nu o să îl surprindă sau, din contră, o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?»”, a continuat.

„Odată cu trecere timpului, oricum noi ne schimbăm, chiar dacă stăm non-stop împreună, cum stăm noi, la serviciu și acasă. Noi ca oameni evoluăm”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania este adorabilă!

Cum a fost artista cerută în căsătorie?

„Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010. (…) Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți”, povestea artista în trecut, pentru revista VIVA!.

„Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui. Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul. Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, a încheiat atunci.

De ce nu și-a schimbat Elena Gheorghe numele după căsătorie?

Pentru EVZ.ro, Elena a dezvăluit de ce nu a luat, potrivit tradiției, numele de familie al soțului ei.

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modificăm acum actele. Așa a fost înțelegerea. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu”, a început cântăreața, pentru EVZ.ro.

„Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a continuat.

„Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act”, a mai spus.

„Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât”, a mai povestit.

„Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter