Ce onorariu are Elena Gheorghe la concerte și petreceri private

De Unica.ro, pe

Elena Gheorghe a filmat cel mai recent videoclip pentru noua piesă intitulată “Topește-mă de tine”. Deși are un program foarte încărcat deoarece susține concerte aproape zilnic, îndrăgita artistă și-a făcut timp pentru filmarea noului clip și a povestit, în cadrul unui interviu recent, că totul a avut loc în cea mai caniculară zi a verii.

Solista are în spate o echipă de 60 de oameni și cu toții s-au răsfățat cu multă înghețată pentru că făcea parte din povestea piesei.

Filmările au durat o zi și o noapte, în cea mai caniculară zi a verii de până acum. Nu a fost ușor, nici cu părul, machiajul. Dar am avut o echipă care s-a descurcat de minune. Am fost în total 60 de oameni și ne-am răsfățat și am mâncat cele 50 de kilograme de înghețată care se aflau la fata locului, ca parte din recuzită și scenariu. Nu ne întrebați de kilograme, că le-am topit imediat la cele 40 de grade și munca și efortul depus – a mărturisit artista pentru playtech.ro.

 Cântăreața a mai spus că are concerte zilnic și nu prea are timp să stea acasă cu familia, așa cum și-ar dori.

Avem spectacole de luni până luni. Revenirea a fost foarte bună, să sperăm ca ne va și ține. Întâlnirea cu publicul foarte solicitantă, toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni. E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți. Nu prea stau pe acasă – a adăugat Elena Gheorghe.

Cât despre onorariul ei ca artistă, acesta ajunge undeva la 8.000 de euro pentru un singur eveniment.

Elena Gheorghe, apariție incendiară la Sala Palatului

În urmă cu câteva săptămâni, artista a susținut un concert de zile mari la Sala Palatului, din București. Concertul spectaculos s-a numit “Armâna mea” și a avut o însemnătate aparte pentru artistă, muzica machedonească fiind parte din identitatea ei. Elena Gheorghe a purtat șapte ținute la acel concert, bijuterii în valoare de 80.000 de euro și accesorii lucrate de un designer care a lucrat o vreme cu Lady Gaga.

Citeşte şi: Ce a pățit o turistă româncă la un exchange din Bulgaria: „Mi-a fost sincer teamă”

Citeşte şi: Adda, victima unei umilințe din partea unui coleg de breaslă. „M-a durut carnea de nedreptate!”

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Unde va avea loc marele eveniment

Citeşte şi: Pippa Middleton, mamă pentru a treia oară. Sora ducesei de Cambridge a născut o fetiță

Am purtat 7 ținute la care au lucrat peste 20 de croitorese timp de câteva săptămâni. (…) Mi-am dorit materiale prețioase și volume. Aveam la dispoziție doar un minut și jumătate. În acest interval trebuia să-mi schimb și coafura, și accesoriile, nu doar ținuta.

Le mulțumesc celor 7 fete care au fost în culise, pe toată perioada concertului, și m-au ajutat să mă schimb. A fost un adevărat maraton (râde). Cel mai mult m-au amuzat reacțiile oamenilor care nu înțelegeau cum reușeam să mă schimb atât de repede – a mărturisit solista, după marele eveniment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter