Elena Gheorghe, mesaj surprinzător despre „Valentine’s Day, Dragobete și alte presiuni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 11:42

Elena Gheorghe și-a spus părerea pe rețelele de socializare despre „Valentine’s Day, Dragobete și alte presiuni”. Artista a vorbit despre singurătate, relații și iubirea de sine.

Într-o zi în care rețelele de socializare sunt invadate de mesaje de dragoste și fotografii cu gesturi romantice, Elena Gheorghe a transmis un mesaj de încurajare celor care nu sunt într-o relație de Valentine’s Day sau Dragobete.

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu, prima imagine împreună în mediul online

De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie: „Aveam 6-7 ani…”

Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la nunta milionarului Cristian Burci, din Abu Dhabi

Anamaria Prodan, intervenție estetică nouă la nivelul feței

Elena Gheorghe, mesaj surprinzător despre „Valentine’s Day, Dragobete și alte presiuni”

E minunat să fii într-o relație, dar nu e musai, la fel de minunat este să fii și singur. Fericirea nu constă a fi într-o relație sau nu. Fericirea este echilibrul fiecăruia dintre noi. Atunci când ești bine cu tine, atunci ești fericit.

Cel mai important lucru în această viață, părerea mea, este să nu te compari cu nimeni, să nu compari viața ta cu a nimănui și să nu lași pe nimeni să facă asta și mai ales să nu te lași influențat de presiunea colectivă.

Fiecare avem drumul nostru, lecțiile noastre, ritmul nostru de a înțelege, menirea noastră. Celor care sunt singuri și simt cumva o presiune zilele astea, vreau să le spun că nu au motiv să se simtă așa. Fiecare persoană e unică și nu trebuie musai să fii într-o relație.

Fiecare la un moment dat a fost singur, nu am fost dintotdeauna într-o relație și mai sunt și oameni care funcționează mai bine singuri, sunt chiar foarte fericiți așa. E mai important să te simți bine cu tine decât să stai într-o relație în care te simți singur și rămâi acolo doar pentru că ți-e frică de singurătate, a scris artista într-o postare la Insta Story.

Elena Gheorghe: „Singurătatea face mult bine”

Artista a vorbit despre modul în care singurătatea ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine, dacă nu dăm curs disperării de a bifa cererile societății în care trăim.

De cele mai multe ori singurătatea face mult bine și vine în momentele cheie ale vieții noastre. Singurătatea te ajută să te cunoști, să te înțelegi mai bine, să-ți clarifici lucruri, să vindeci răni, să poți să te echilibrezi tocmai pentru a fi apt să primești iubire și poți dărui iubire indiferent de forma ei.

De frica singurătății mulți oameni se aruncă în relații toxice, nesănătoase sau în relații în care se simt singuri și triști. Toate lucrurile în această lume necesită răbdare, timp, speranță și RECUNOȘTINȚĂ.

E ok să fii singur. E ok să fii într-o relație sănătoasă! E ok să faci ce simți și să nu lași presiune colectivă să te facă să te simți exclus pentru că tu nu ești într-o relație sau pentru că nu te-ai căsători până la o anumită vârstă sau pentru că nu ai un copil, doi. E ok să fii tu! Fiecare persoană e unică și trebuie înțeleasă și iubită așa cum e!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter